Anlık Bildirim

Çinli arama motorları, dev kripto para borsalarını engelledi

Çin'in arama motorlarının Binance, Huobi ve OKEx’i engellediği ortaya çıktı. 8BTC, Baidu ve Sogou gibi arama motorlarında bu borsalarla ilgili yapılan aramalarda sonuç gösterilmiyor.

Çinli arama motorları, dev kripto para borsalarını engelledi Tam Boyutta Gör

Çin son zamanlarda kripto paralar konusunda aldığı kararlar ve eylemler ile gündeme gelmeye devam ediyor. Bu sefer de 8BTC, Baidu ve Sogou gibi önde gelen arama motorlarının popüler kripto para borsaları olan Binance, Huobi ve OKEx’i engellediğini iddia edildi.

Çin’in Twitter’ı olan Weibo'da yapılan paylaşımlarda bu borsalarla ilgili arama sonuçlarının engellendiği bildiriliyor. Bu gelişmeler üzerine kripto para topluluğunca, Çin’in yeniden gündeme getirdiği kripto para yasağının devamı olduğu düşünceleri yayıldı.

Çinli arama motorları, dev kripto para borsalarını engelledi

Kısa bir süre önce Çin’in Sincan eyaleti yetkililerince kripto para madencilerine faaliyetlerini durdurmaları emredilmiş ve bazı madenciler bu emri görmezden gelerek işlemlerine devam etmişti.  Sincan'ın sahip olduğu zengin doğal gaz, kömür ve diğer fosil kaynaklarıyla Çin’in en stratejik enerji bölgelerinden birisi olduğunu belirtelim.

Bir yandan El Salvador’un BTC’yi yasal para olarak kabul etmesi, diğer yandan Çin’in hamleleri derken, kripto para piyasası oldukça kararsız bir duruma girmiş durumda. Haberimizin yazımı itibariyle CoinMarketCap verilerine göre BTC 35.165 dolardan işlem görüyordu. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim