Anlık Bildirim

Cities: Skylines 2 resmen duyuruldu: İlk günden Game Pass’e gelecek

Colossal Order tarafından geliştirilen Cities: Skylines, çıkışını yaptığı günden beri oldukça popüler olmayı başardı. Şimdi ise orijinal oyunun devamı niteliğindeki Cities: Skylines 2 duyuruldu.
Cities: Skylines 2 Tam Boyutta Gör
Geliştirici Colossal Order ve yayıncı Paradox Interactive, 2015 yapımı Cities: Skylines'ın devamı niteliğindeki Cities: Skylines II'yi duyurdu. Uzunca bir süredir beklenen oyun, sonunda yeni nesil grafiklerle birlikte yeni nesle geliyor.

Cities: Skylines 2 nasıl olacak?

Kısa bir süre önce gerçekleştirilen Paradox Announcement Show 2023 kapsamında duyurulan Cities: Skylines 2, “devrimsel” bir dönüş vadediyor ve oyunculara "hayal edebilecekleri her türden şehri inşa etme ve mütevazi bir köyden hareketli bir metropole doğru büyümesini takip edebilme” araçları sunuyor.

Cities Skylines 2 Tam Boyutta Gör
Oyunun bu vaatlerinin temelinde ne yattığı şimdilik belirsiz ancak Paradox, "gezegendeki en açık uçlu şehir kurma alanı” olarak adlandırdığı oyununun, oyuncuların "daha önce hiç olmayan bir şekilde canlı şehirler yaratmasına ve sürdürmesine" olanak tanıyacağını söylüyor.

Bu amaç doğrultusunda daha zengin inşaat ve özelleştirme seçeneklerinin yanı sıra daha gerçekçi ulaşım ve ekonomi sistemlerinin Cities: Skylines 2’de olacağından söz ediliyor. Ayrıca Colossal Order, Cities: Skylines 2'nin uzun ömürlü olması için gelişmiş modlama yetenekleri sunacaklarını da söylüyor.

Cities: Skylines 2 ne zaman çıkacak?

Cities: Skylines 2, 2023 yılının sonlarında Xbox Series X/S, PC ve PS5 için çıkış yapacak. Cities: Skylines 2, ilk günden Game Pass’e de gelecek. Oyunun önceki nesle çıkması ise beklenmiyor. Oyunun çıkış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22944 kez okundu.
27 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cities Skylines 2, Colossal Order ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim