Anlık Bildirim

Coca Cola alanlara 1 Aylık Xbox Game Pass hediye

Coca Cola Lime 1 litre kapakları altından çıkan kod ile 1 aylık Xbox Game Pass PC aboneliği sahibi olabilirsiniz. Kampanya hakkındaki detaylar haberimizde.

Coca Cola alana 1 Aylık Xbox Game Pass hediye Tam Boyutta Gör

Coca Cola ve Microsoft önemli bir iş birliğine imza attı. Coca Cola Lime alanlara 1 aylık Xbox Game Pass PC üyeliği hediye ediliyor. Normalde 1 Aylık Xbox Game Pass üyeliği 29 TL’ye satılıyor. Yaklaşık 5 TL’ye alacağınız Coca Cola Lime ile 24 TL tasarruf sağlayabilirsiniz.

Bu güzel kampanyanın en üzücü yanı ise yalnızca yeni üyeler faydalanabiliyor. Mevcut Xbox Game Pass üyeliğiniz varsa veya daha önce Xbox Game Pass kullanmışsanız bedava Game Pass’i kullanamayacaksınız.

1 aylık bedava Game Pass için Coca Cola Lime kapakları altındaki kodu Daha Daha uygulaması veya dahadaha.com’da ilgili kampanyanın altındaki alana girmelisiniz. Temmuz ayının sonuna kadar kampanya devam edecek. Game Pass üyeliği için kredi kartı bilginizi girmeniz isteniyor. Ücretsiz üyeliği başlattıktan sonra aboneliğinizi iptal etmezseniz 1 ayın sonunda gelecek ay için 29 TL kullanım ücreti çekecektir. Ücret ödemek istemiyorsanız 1 ay dolmadan aboneliği iptal etmelisiniz.

Xbox Game Pass üyeliği ne işe yarar?

Xbox Game Pass PC aboneliği sayesinde Game Pass ve EA Play kütüphanesindeki tüm oyunları bilgisayarınızda ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Forza Horizon 4, FIFA 21, Gears 5, Sea of Thieves, Flight Simulator, Fallout gibi popüler oyunlara sahip olacaksınız. Epey zengin kütüphaneye sahip. Aboneliğiniz devam ettiği sürece oyunları oynayabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
38438 kez okundu.
25 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
coca cola, Hediye Fikirleri & Önerileri ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim