Anlık Bildirim

Coinbase üzerinden Ethereum tabanlı dApp’lere erişilebilecek

Kripto borsası Coinbase yeni yayınladığı gönderisinde, kullanıcılarının direkt olarak Ethereum tabanlı dApp’lere erişim sağlayabileceğini açıkladı.               

Coinbase, dApp’lere izin vererek özelliklerini genişletiyor Tam Boyutta Gör

Kripto para borsası Coinbase, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada kullanıcılarının platform üzerinden Ethereum tabanlı dApp uygulamalarına erişebileceğini duyurdu. Coinbase üzerinden kullanıcılar, erişmek istedikleri platform için cüzdan oluşturabilecek ve yine aynı uygulamadan erişim sağlayarak tek bir yerden farklı platformlar üzerindeki varlıklarını kontrol edebilecek. 

Coinbase‘in Ürün Yönetimi Direktörü Rishi Dean tarafından kullanıcıların, merkezi olmayan borsalarda (DEX) takaslar yaparak ve merkezi olmayan finans (DeFi) borç verme protokolleriyle etkileşime girerek, NFT pazar yerlerinde işlem yapmaya başlayabileceklerini söyledi.

Ayrıca bu özellikler Coinbase‘in yeni dApp cüzdanı ve tarayıcısı tarafından desteklenecek. Son olarak Blockchain analitik firması Nansen’den Andrew Thurman da konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Dünya çapında yaklaşık 300 milyon kripto para yatırımcısının yüzde 95’inden fazlası merkezi bir borsanın ötesine geçmedi. Coinbase tarafından yapılan bu hamle, yeni bir kullanıcı dalgasına DeFi ve NFT’lerin sınırlarını keşfetme şansı verme potansiyeline sahip”

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim