Anlık Bildirim

Counter Strike 2 geliyor: CS2, sınırlı sayıda oyuncuyla test ediliyor

Valve, Counter Strike 2 Limited Test sürümünü belli oyunculara açtı. Şirket, CS2 tam sürümünün yakında çıkacağının da sinyalini vermiş oldu.                     
Counter Strike 2 (CS2) Limited Test davetiye Tam Boyutta Gör
Counter Strike 2, artık neredeyse tüm aktif CS: GO oyuncularına açık. Valve, belli rütbedeki oyunculara CS2’yi açtı. Peki, Counter Strike 2 Sınırlı Test indirmek için hangi şartları taşımak gerekiyor?

Counter Strike 2 Limited Edition

Valve, Counter Strike 2’yi herkese açmadan önce mümkün olduğunca çok sayıda oyuncunun katılımıyla test etmek istiyor. Aktif rekabetçi beceri grubu olan CS: Go Prime statüsüne sahip olan ve maçların çoğunu testteki bölgelerden birinde yapmış oyuncular, CS2’ye davet edilmeye başlandı.

Eğer bu rütbeye sahipseniz, oyun içinden CS2 Limited Edition davetini alıp test sürümünü indirerek oynamaya başlayabilirsiniz. Counter Strike 2 Limited Edition, son güncellemeyle birlikte yeni sıralama sistemi de sunuyor. CS Rating olarak adlandırılan yeni sistemle Counter Strike’da ne kadar yetenekli olduğunuz, kendi bölgenizde ve dünya çapında skor tablolarında gösterilecek. Yeni güncellemeyle birlikte ayrıca CS tarihinin en ikonik haritalarından biri olan Inferno haritasının yenilenen halini içeriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim