Anlık Bildirim

Coursera 3800 çevrim içi kursunu ücretsiz yapıyor

Dünya çapında yüksek öğretim kurumlarının hazırladığı eğitimleri bir araya getiren Coursera platformu, salgın döneminde işini kaybedenler için bir eğitim girişimi başlattı.

Coursera 3800 çevrim içi kursunu ücretsiz yapıyor Tam Boyutta Gör

Koronavirüs salgını nedeniyle milyarlarca insanın eve kapanması haliyle ekonomik olarak olumsuz etkiler ortaya çıkardı. Yazılım devleri yaptıkları farklı kampanyalarla kullanıcılara destek olmaya çalışıyor. Dev bir adım da Coursera’dan geldi.

Önemli girişim

Platform yaptığı açıklamada salgın nedeniyle işini kaybeden kişiler için ücretsiz olarak çevrim içi eğitim alabilecekleri Workforce Recovery Initiative adıyla bir girişim başlattığını duyurdu. Girişime hükümet kuruluşları başvurabilecek.

Girişm kapsamında 3800 çevrim içi eğitimin ücretsiz hale getirildiği ifade ediliyor. Bu eğitimlerde iş İngilizcesi, yabancı dil, veri bilimi, Google BT Destek Profesyoneli gibi pek çok alan mevcut. Eğitimler dünya çapında faaliyet gösteren üniversite, meslek okulu gibi yüksek eğitim kurumları tarafından hazırlanıyor.

Normalde Coursera eğitimleri ücretsiz olarak alınabiliyordu ancak bir sertifika programı için ücretli abonelik gerekiyordu. WRI girişimi sayesinde belirli kurslarda bu sertifikaları alma imkanı da olacak. Girişimin 30 Eylül tarihine kadar ücretsiz sertifika programları sunmaya devam edeceği belirtildi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim