Anlık Bildirim

Crypto.com saldırısının bilançosu 30 milyon dolardan fazla

Geçtiğimiz günlerde siber saldırganlar tarafından bazı cüzdanlara izinsiz erişilerek boşaltılan Crypto.com kripto para borsası 30 milyon dolar civarında zarara uğradığını duyurdu. 

Crypto.com Tam Boyutta Gör

Hafta başında sıkı 2 aşamaları güvenlik tedbirlerini aşarak kullanıcıların hesaplarını boşaltan saldırganlar, Crypto.com platformuna ağır bir hasar verdi. Toplamda 30 milyon dolar kullanıcıların hesaplarından çalınmış durumda.

Crypto.com saldırısında zarar büyük

Borsanın patronu Kris Marszalek yaptığı açıklamada iki aşamalı güvenlik çözümünü aşan saldırganların toplamda 483 kullanıcıya ait hesapları boşalttığını belirtti. 4836 ETH, 443.9 BTC ve 66 bin dolar değerinde diğer kripto para birimleri borsadan dışarı çıkarıldı. Bu esnadaki karşılığına göre 30 milyon dolarlık zarar oluştu.

Crypto.com kullanıcıların hiç bir şekilde mağdur edilmeyeceğini duyurdu. Saldırı sonucu varlıkları çalınan herkese tam iade yapılacak. Ayrıca kullanıcılar geçici bir 2 aşamalı güvenlik sistemine kaydırılacak ve sonrasında firmanın kendi çok aşamalı güvenlik çözümüne geçilecek. Yeniden 2 aşamalı güvenlik sistemi belirleyenlerin belirli bir süre paralarını çekemeyeceği ifade ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim