Anlık Bildirim

Dijital karakterlerin NFT olarak satıldığı CryptoPunks aylık 900 milyon dolarlık satışa ulaştı

Piksel piksel punk görünümlü eşsiz karakterleri NFT olarak satışa sunan CryptoPunks'ın satıları 1 milyar dolara yaklaştı.

CryptoPunks NFT'leri aylık 900 milyon dolarlık satışa ulaştı Tam Boyutta Gör

Son 30 gün içinde CryptoPunks NFT’lerine neredeyse 400 milyon dolar harcandı. Buna ek olarak, Ağustos ayında toplamda satış rakamı yaklaşık 900 milyon dolara ulaştı.

Punk ismindeki dijital karakterlerin satışları bu ay 397 milyon dolar ile rekor kırıldı. Ayrıca pikselli serserilerin ortalama satış fiyatı 214.000 dolar gibi devasa bir rakamda seyrediyor.

Şimdiye kadar satılan en pahalılardan biri, Haziran ayında Sotheby's müzayedesinde 11,5 milyon dolarlık devasa bir yüz maskesi takan nadir bir uzaylı serseri olan Punk 7523'tü.

CryptoPunks NFT'leri aylık 900 milyon dolarlık satışa ulaştı

Kredi kartı devi Visa, bu hafta başlarında kendi CryptoPunk'ını 49,5 ETH karşılığında satın aldığını duyurdu. Ayrıca Visa Cuy Sheffield'deki kripto başkanı şunları söyledi:

“Bu, bu alandaki çalışmalarımızın sadece başlangıcı.”

Wu Blockchain adlı Twitter hesabı ise Çinli yatırımcıların CryptoPunks'u meşhur kekler gibi satın aldıklarını bildirdi. Bunlara ek olarak, akıllı telefon yazılım firması Meitu'nun kurucusu Cai Wensheng, CryptoPunk 8236'ya 125 ETH, yani yaklaşık 387.000 dolar ödeyerek sahip oldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim