Anlık Bildirim

Cut the Rope geliştiricisinden kuş bakışı battle royale oyunu

Bullet Echo adındaki oyunda kuş bakışı olarak karanlık haritalarda fener yardımıyla ilerliyor ve düşmanlara hedef olmadan sipar alarak zafer kazanmanız gerekiyor.

Cut the Rope geliştiricisinden kuş bakışı battle royale oyunu Tam Boyutta Gör

Cut the Rope ve sevimli Om Nom karakteri ile mobil dünyada haklı bir yer edinen ZeptoLab battle royale tarzında ve kuşbakışı olarak oynanan Bullet Echo adında yeni bir oyunu geçtiğimiz hafta indirmeye sundu.

Bullet Echo neler sunuyor?

Bullet Echo geleneksel battle royale oyunlarının aksine tepeden bakılan ve karanlık haritalarda oynanan bir yapım. Oyuncular el feneri ile önündeki aydınlık kadar ilerleyebiliyor. Düşmana vurulmamak için siper almak şart.

Oyunda birebir mücadeleler, birebir ekip mücadeleleri ve bir haritada 5 takıma kadar battle royale şeklinde hayatta kalma mücadeleleri yapılıyor. Haritalarda mutlaka yerde bulunan silah, zırh ve sağlık paketlerini almak gerekiyor. Bunların sağladığı güçlendirme ile zaman zaman kritik zaferler kazanabiliyorsunuz.

Maçlar kazandıkça yeni kahramanların kilidi açılıyor, sandıklardan hediyeler çıkıyor ve karakterinizi geliştirebiliyorsunuz. Liderlik tablosunun da olduğu oyun eğlenceli saatler vadediyor.

Bullet Echo Bullet Echo Bullet Echo Bullet Echo Games Ücretsiz 265,8 MB

Bullet Echo Bullet Echo Bullet Echo Bullet Echo ZeptoLab Stilize Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim