Anlık Bildirim

Cyberpunk 2077, DLSS 3.0 desteği kazandı: İşte sonuçlar

Cyberpunk 2077, uzun bir bekleyişin ardından nihayet DLSS 3.0 desteği kazandı. An itibariyle erişime açılan güncelleme, Ada Lovelace mimarili kartlar için Çerçeve Oluşturma teknolojisi ile geliyor.
Cyberpunk 2077, DLSS 3.0 desteği kazandı: İşte sonuçlar Tam Boyutta Gör
Çıkışından bu yana büyük güncellemeler alan ve son yılların en popüler oyunlarından biri olan Cyberpunk 2077, uzun süredir beklenen DLSS 3.0 güncellemesine kavuştu. Yeni sürüm Ada Lovelace mimarisiyle tanıtılan Çerçeve Oluşturma teknolojisini beraberinde getiriyor.

Cyberpunk 2077 için DLSS 3.0 güncellemesi çıktı

RTX 4090 duyurusunda Nvidia, Cyberpunk 2077 üzerinde DLSS 3’ün yeteneklerini bizlere göstermişti. Ancak resmi DLSS 3.0 güncellemesinin bu kadar uzun süreceğini muhtemelen kimse beklemiyordu. 

Cyberpunk 2077, DLSS 3.0 desteği kazandı: İşte sonuçlar Tam Boyutta Gör
Bununla birlikte popüler yapım için paylaşılan 6GB boyutlarındaki yeni güncelleme, ADA mimarisinde desteklenen Çerçeve Oluşturma teknolojisi ile yüzde 50'ye kadar performans artışı sağlıyor.

Nvidia ayrıca, Dying Light 2 Stay Human, HITMAN 3, Dakar Desert Rally, Deliver Us Mars, Marvel's Midnight Suns ve PERISH dahil olmak üzere altı yeni oyunun, önümüzdeki haftalarda DLSS 3.0 desteği kazanacağını duyurdu. Ek olarak DLSS3'ün Atomic Heart, ILL SPACE, THRONE AND LIBERTY, The Day Before, Tower of Fantasy, Warhaven ve Witchfire gibi oyunlara da ekleneceğini doğrulandı.

Kaynakça https://videocardz.com/newz/cyberpunk-2077-finally-gets-nvidia-dlss3-support https://www.youtube.com/watch?v=quACRga5FnA Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7156 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
cyberpunk 2077, Nvidia DLSS 3.0 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim