Anlık Bildirim

E3 2023'ten kötü haber: Xbox, Nintendo ve Sony fuara katılmayacak

Oyun dünyasının en önemli etkinliklerinden biri olan E3, önümüzdeki haziran ayında yeniden oyun severler ile buluşacak. Yeni bir habere göre Microsoft, Nintendo ve Sony E3 2023’e katılmayacak.
Xbox, Nintendo ve Sony E3 2023 fuarına katılmayacak Tam Boyutta Gör
Oyun dünyasının en büyük etkinliklerinden biri olan Elektronik Eğlence Fuarı'nın (E3) bu yılki planları şekillenmeye başladı. Bilindiği üzere birkaç yıldır pandemi sebebiyle ertelenen etkinliğin, büyük bir geri dönüş yapması bekleniyordu. Ancak IGN tarafından paylaşılan yeni bir rapor bu durumun aksini gösteriyor.

Microsoft, Sony ve Nintedo E3 2023 planlarında yok

Bilindiği üzere E3 2022’nin iptal edilmesinin ardından, çoğu şirket kendi dijital etkinliğini düzenledi. Bu bağlamda oyun fuarları da eski ilgisini kaybetmeye başladı diyebiliriz. Bugün IGN ise, E3’ün yıldızları olarak görülen Microsoft, Sony ve Nintedo’nun E3 2023 fuarına katılmayacağını söyledi.

Sony cephesinden gelen kararın şaşırtıcı olmadığını belirtmemiz gerek. Zira oyun devi, E3 2019 fuarında da yer almadı. Öte yandan Microsoft ise, etkinliği organize eden Entertainment Software Association'ın (ESA) yönetim kurulu ortakları arasında yer alıyor. Ayrıca sadece birkaç gün önce Xbox CEO'su Phil Spencer, etkinliği başarılı kılmak için ESA ile çalışmaya devam edeceğini söyledi. Ancak görünüşe göre E3 2023’te bir Xbox standı da olmayacak.

E3 2023, 13-16 Haziran tarihleri arasında Los Angeles Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Şu anda Nintendo ve Sony'nin bir oyun etkinliği düzenleyip düzenlemeyeceği belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim