Anlık Bildirim

Cyberpunk 2077’nin devam oyunundan ilk tarih verildi ancak bekleyiş uzun sürecek

CD Projekt RED, Project Orion olarak adlandırılan Cyberpunk 2077’nin devam oyunu için beklenen ilk tarihi verdi. Ancak oyunun 2024’e kadar ön prodüksiyona girmesi beklenmiyor.
cyberpunk 2077 Tam Boyutta Gör
Büyük beklentilerle çıkan ancak optimizasyon sorunlarının gölgesinde kalan Cyberpunk 2077’nin devam oyunundan bilgiler gelmeye devam ediyor. CD Projekt RED tarafından yapılan açıklamaya göre devam oyunu 2024 yılına kadar geliştirme aşamasına girmeyecek.

CD Projekt'in şu anda yapması gereken çok fazla şey var. Şirket şu anda yeni bir Witcher üçlemesi de dahil olmak üzere beş Witcher projesi üzerinde çalışıyor ve aynı zamanda Cyberpunk 2077 için kapsamı son derece büyük olan yeni Phantom Liberty genişleme paketini hazırlıyor. Ve bu bittiğinde ekipler, Cyberpunk evreninde geçen yeni bir devam oyunu olan Project Orion'u hedef alacak. Yine de Orion'un hazır olması biraz zaman alabilir.

Cyberpunk 2077’nin devam oyununa en erken 2024’te başlanacak

Cyberpunk 2077’nin devam oyunundan ilk tarih verildi Tam Boyutta Gör
Bir soru-cevap oturumunda konuşan CD Projekt başkanı Adam Kicinski, Project Orion'un geliştirilmesinin 2023'te başlamayacağını doğruladı. Bunun yerine, ön prodüksiyon sürecinin en erken 2024'te başlayacağı bildirildi. Phantom Liberty yayınlandıktan sonra ekipler Orion'a geçecek ve ön prodüksiyondan önce konsept geliştirme aşamasına başlayacak. Bu, oyunun çeşitli yönlerinin planlandığını ve çizildiği dönemi gösteriyor. Yani ön gelişim sürecinin de erken bir dönemi olarak ifade edilebilir.

CD Projekt, projenin duyurusu sırasında "Orion, Cyberpunk serisini daha da ileriye taşıyacak ve bu karanlık gelecek evreninin potansiyelinden yararlanmaya devam edecek bir sonraki Cyberpunk oyunumuzun kod adıdır." açıklamasında bulunmuştu. Bu açıklamanın üstünde oyunun nasıl olacağını belirten herhangi bir açıklama ise bulunmuyor.

Öte yandan belirtildiği gibi ön prodüksiyon aşaması geliştirme evresinin çok başını ifade ediyor. Her şeyin planlandığı gibi gittiği senaryoda oyunun 2024’te geliştirilmeye başlandığını düşünürsek çok iyimser bir tahminle oyunun 2027/28 yıllarında çıkacağını varsayabiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8251 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
cd projekt red, cyberpunk 2077 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim