Anlık Bildirim

Cyberpunk 2077’nin DLC’si Phantom Liberty ücretli olacak

2020 yılındaki sorunlu çıkışının ardından Cyberpunk 2077, son aylarda en popüler oyunlardan biri olmayı başardı. Geçtiğimiz aylarda Phantom Liberty DLC’si de duyurulan oyundan yeni bilgi geldi.
Cyberpunk 2077'nin ilk DLC'si ücretli olacak Tam Boyutta Gör
Uzun yıllar oyun dünyasının en beklenen oyunlarından biri olan Cyberpunk 2077, 2020 yılında inanılmaz problemli bir çıkış yapmıştı. Çıkışının ardından uzun süre tartışmalara ve davalara yol açan oyun, geçtiğimiz aylarda yeni nesil yaması dahil birçok güncellemeye kavuştu ve Netflix’te yayınlanan Cyberpunk: Edgerunners animesi ile tekrar popülerlik kazandı. An itibari ile genel anlamda oldukça beğenilen oyun, yakında ilk önemli DLC’sine kavuşacak. Phantom Liberty adındaki içerikten hayal kırıklığı yaratan bir bilgi geldi.

Fiyatı henüz belli değil

Geçtiğimiz eylül ayında CD Projekt Red, Cyberpunk 2077’nin ilk hikayesi DLC’sini duyurmuştu. Night City’nin yepyeni bir bölgesinde geçecek olan ve yepyeni karakterler ve hikâye sunacak Phantom Liberty’nin paralı olacağı duyuruldu. GamesRadar+ ile görüşen CD Projekt Red Halkla İlişkiler Direktörü Radek Grabowski, Phantom Liberty’nin paralı olacağını ancak fiyatının henüz kararlaştırılmadığını belirtti. Ancak içeriğin, ana oyundan daha ucuz olacağı açıklandı.

Cyberpunk evrenindeki Yeni Amerika Birleşik Devletleri’ni önemli bir role koyacak olan casus-gerilim temalı Phantom Liberty, Johnny Silverhand ve V’nin hikayesini devam ettirecek. Xbox One, Playstation 4 ve Stadia platformları için yayınlanmayacak olan içerik paketinin 2023 yılında yayınlanması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim