Anlık Bildirim

Daha ucuz Galaxy A01e geliyor

Benchmark testlerine sızan Samsung Galaxy A01e modelinde 4 çekirdekli MediaTek işlemci, 1GB RAM, daha uygun fiyat etiketi gibi detayların yer alması bekleniyor.

Daha ucuz Galaxy A01e geliyor Tam Boyutta Gör

Kısa süre önce uygun fiyatlı Galaxy A01 akıllı telefon modelini piyasaya süren Samsung’un daha düşük donanımlı bir versiyon daha hazırladığı ortaya çıktı. Geekbench testleri Android Go cihazına işaret ediyor.

Galaxy A01e özellikleri

Galaxy A01e modelinin benchmark testlerine yansıyan skorlarına göre 4 çekirdekli bir işlemciden güç aldığı görülüyor. MediaTek olduğu tahmin edilen işlemcinin yanında 1GB RAM bellek mevcut. Muhtemelen depolama kapasitesi de 16GB olacak.

Henüz diğer detaylar ile ilgili bir bilgi yok ancak 5.7 inçlik ekran ve 3000mAh kapasiteli batarya korunacak gibi. Arka kısımda tek bir kamera da şaşırtıcı olmaz. Düşük versiyon olduğu için işlemci, kamera ve bellek hariç tasarım anlamında bir değişiklik beklenmiyor.

Fiyat olarak ise mevcut Galaxy A10 modelinin 1499TL etiketinin biraz daha altına konumlanması kesin gibi. Bu bakımdan 1399TL civarında bir fiyat etiketi karşımıza çıkabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim