Anlık Bildirim

DC, 2022'den sonra her yıl 6 film yayınlamayı planlıyor

Marvel'ın en büyük rakiplerinden biri olan DC, sinema evreninde artık daha fazla bulunmak istiyor. DC filmlerinden sorumlu Walter Hamada, gelecekte DC'nin her yıl 6 film çıkartmak istediğini söyledi.

DC, 2022'den sonra her yıl 6 film yayınlamayı planlıyor Tam Boyutta Gör

Çizgi roman dünyasının en önemli şirketlerinden biri olan DC, geçtiğimiz yıllarda kendi evrenini oluşturmak adına sinema setkörüne hızlı bir geçiş yaptı. Ne yazık ki rakibi Marvel kadar başarılı olduğunu söyleyemeyiz. Bu başarısızlığın ardından bazı isimler ayrıldı, farklı evrende geçen filmler yapıldı ve insanların kafası tamamen karıştı.

Geçtiğimiz saatlerde de DC filmlerinden sorumlu Walter Hamada, DC Sİnematik Evreni'nin geleceği hakkında konuştu. Söylediğine göre DC, her yıl yaklaşık olarak 6 film yayınlamak istiyor. Bunlardan 4 tanesi sinemalarda vizyona girecek olan büyük çaplı filmler; Batman, Wonder Woman gibi. Geriye kalan 2 tanesi ise direkt olarak HBO Max'te yayınlanacak olan daha küçük çaplı filmler olacak. Herkes tarafından bilinen büyük gişesi olan karakterlere değil, daha az tanınan ama riskli olan karakterlere odaklanacak. Ayrıca sinemada yayınlanan büyük çaplı filmlerin evrenlerinde geçen ve yan hikaye anlatan mini diziler de yayınlamayı planlıyorlarmış.

Robert Pattinson'ın başrolünde olduğu The Batman filminin HBO Max'te yayınlanacak bir yan dizisi geçtiğimiz aylarda zaten duyurulmuştu. Dizi, Gotham Polis Departmanı'na odaklanacak. 

Özellikle 2021 yılında yayınlanacak olan filmler ile DC yeni bir maceraya başlıyor gibi duruyor. Umuyoruz 2022 yılından sonra karşımıza başarılı bir evren çıkar ve güzel filmler izleriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3838 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
dc, yeni filmler ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim