Anlık Bildirim

Deezer’a liste taşıma özelliği geldi

Deezer platformu kullanıcıları uygulama içerisinde yer alan araç ile diğer platformlardaki favori listelerini ve şarkılarını kendi hesaplarına aktarabilecekler. 

Deezer hizmetine liste taşıma Tam Boyutta Gör

İnternet üzerinde sayısız müzik dinleme platformu mevcut ve kullanıcılar sunduğu avantajlara göre tercih yapabiliyorlar. Bununla birlikte bir platformdan diğerine geçerken listeleri de taşımak önemli. Deezer bununla ilgili önemli bir adım attı. 

Deezer liste taşıma dönemi

Deezer Tune my Music uygulamasına entegre edilen Favorilerinizi aktarın özelliği ile artık destekli tüm platformlardaki şarkı veya listelerinizi aktarabileceksiniz. Spotify, Apple Music, Youtube, Youtube music, Tidal, Amazon Music, SoundCloud, iTunes, Qobuz, Moodagent, Napster, Beatport, Beatsource, KKbox, Lastfm ve Soundmachine listeyi oluşturuyor. 

Tune My Music'i Web'de veya mobil cihazlarda kullanmak mümkün. Müzik listelerini aktarmak için yeni veya mevcut kullanıcıların oturum açması ve ardından Ayarlar sekmesine giderek "Favorilerinizi aktarın"ı seçmesi gerekiyor. Web kullanıcıları bu özelliği hesap ayarlarına giderek bulabilirler. Burada, "Favorilerinizi aktarın"ı ve ardından "Bir hizmet seçin"i seçebilirsiniz. Kullanıcılar aktarmak istedikleri parçaları ve çalma listelerini seçtikten sonra, Deezer tüm favorileri çalan kişisel müzik listesi Flow'u da eşleştiriyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim