Anlık Bildirim

Devialet iş birliğiyle tasarlanan Huawei Sound X'in tanıtım tarihi açıklandı

Huawei çok yakında yeni ürünlerini duyuracağı bir tanıtım etkinliği düzenleyecek. Şirket bu etkinlikte ünlü ses şirketi Devialet ile birlikte tasarladığı Sound X adlı akıllı hoparlörünü de tanıtacak.

Devialet iş birliğiyle tasarlanan Huawei Sound X'in tanıtım tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör

Twitter kullanıcısı Mukul Sharma, Huawei Sound X'in duyuru tarihi hakkında önemli bir bilgi paylaştı. Yayınlanan postere göre akıllı hoparlör 25 Kasım tarihinde yani önümüzdeki Pazartesi günü tanıtılacak.

Tanıtım afişinde cihazın bir kısmı da görünüyor. Böylelikle Huawei'nin yeni akıllı hoparlörünü 2007'de kurulan ünlü ses şirketi Devialet'in mühendislik yeteneklerinden faydalanarak tasarladığını anlıyoruz.

Devialet iş birliğiyle tasarlanan Huawei Sound X'in tanıtım tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör

60 watt gücünde hoparlör

Sızıntılara göre Huawei Sound X, 1.5 GHz hızında dört çekirdekli işlemci, 512 MB RAM ve 8 GB dahili hafızaya sahip olacak. Ayrıca çift bant 802.11ac Wi-Fi adaptörü, Bluetooth 5.0 ve NFC desteği de sunacak.

Huawei Sound X'in hoparlör gücü 60 watt olacak. Ayrıca cihazın sesli komutlar kullanılarak kontrol edilebileceğini belirtelim. Akıllı hoparlörle ilgili diğer tüm detayları birkaç gün sonra öğreneceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim