Anlık Bildirim

Diablo II: Resurrected açık beta tarihleri belli oldu

Diablo II: Resurrected beta tarihleri belli oldu. Bu hafta sonu ön sipariş verenler için kapalı beta, önümüzdeki hafta ise herkese açık beta düzenlenecek.

Diablo II: Resurrected açık beta tarihleri belli oldu Tam Boyutta Gör

Yılın en heyecanla beklenen oyunlarından olan Diablo II: Resurrected, herkese açık betasıyla önümüzdeki hafta sonu oyunseverleri bekliyor olacak. Blizzard tarafından yapılan resmi açıklamaya göre açık beta süreci 20 Ağustos Cuma günü başlıyor. 

Blizzard ayrıca oyunu ön sipariş verenler için bu hafta kapalı bir beta da düzenliyor. Her iki beta süreci de tüm konsollar ve PC'de oynanabilir ollacak. Nintendo Switch kullanıcıları ise betalardan faydalanamayacak. Xbox tarafında ayrıca ön sipariş betası için Xbox Live Gold üyeliği de gerekiyor. PlayStation kullanıcıları için her iki betada da PS Plus gerekmiyor.

Diablo II: Resurrected beta tarihleri

  • Ön sipariş betası: 13 Ağustos TSİ 20.00'dan 17 Ağustos TSİ 20.00'a kadar. Diablo II: Resurrected veya Diablo Prime Evil Collection'ı ön sipariş verenler bu betaya katılabilecek. 11 Ağustos itibarıyla ön yükleme başlıyor.
  • Herkese açık beta: 20 Ağustos TSİ 20.00'dan 23 Ağustos TSİ 20.00' kadar.  Herhangi bir ön sipariş gerekliliği yok. Ön yükleme konsol oyuncuları için 17 Ağustos'ta, PC oyuncuları için 18 Ağustos'ta başlıyor. 

Diablo II: Resurrected'ta ilerlemenizi platformlar arası paylaşabiliyorsunuz. Bu özellik beta sürecinde de kullanılabilir olacak. Ayrıca kapalı betadaki ilerlemeler açık betaya aktarılabilecek. 

Beta sürecinde Barbarian, Amazon, Sorceress, Paladin ve Druid sınıflarının oynanabilr olacağı belirtilmiş. Assassin ve Necromancer ise oyunun çıkışına saklanmış durumda. Ayrıca önceki beta testinde olduğu gibi yine sadece Act I ve Act II oynamaya açık olacak.

Diablo II: Resurrected, 23 Eylül'de PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S ve Nintendo Switch için piyasaya sürülecek. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7808 kez okundu.
1 kişi, toplam 184 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Diablo II: Resurrected, blizzard ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim