Anlık Bildirim

Disney'in Hulu içerik servisi global pazara açılıyor

Daha çok yetişkin ve sonrası yaş içerikleri ile dikkat çeken ABD'li Hulu servisi, Dİsney çatısı altında gelecek yıl global pazarlara da açılmaya hazırlanıyor.

Disney'in Hulu içerik servisi global pazara açılıyor Tam Boyutta Gör

Disney bugün kendi içerik servisi Disney+ ile sektörde önemli bir rekabete tutuşmuş olsa da aslında bünyesinde iki içerik servisi daha barındırıyor. ESPN+ daha çok spora yönelik olduğu için biraz konu dışı kalıyor ancak Hulu içerik servisi aynı kulvarda yer alıyor.

Hulu da rekabete katılıyor

Daha önce 21. Century Fox bünyesinde yer alan Hulu servisi, holdingin tamamını satın alan Disney bünyesine geçmişti. ABD'de 30 milyon civarında abonesi olan Hulu aslında Disney+ servisine rakip ancak firma genişleme stratejisi güdüyor.

Disney patronu Bob Iger daha önce Hulu'yu global pazara açmaktan bahsetmişti. Geçen hafta yatırımcılarla yapılan toplantıda 2021 yılında Hulu'yu global pazara açma planlarını duyurdu.

Disney+ platformu bu haliyle hem aile hem çocuk hem de yetişkinlere hitap eden bir profil sergiliyor. Hulu ise biraz daha yetişkin ve sonrası yaşlara doğru evrilecek. Böylece iki platformun birbirini etkilemesinin önüne geçilmiş olacak.

Şimdilik Hulu hangi ülkelere gidecek bilinmiyor ancak Disney+ ile aynı doğrultuda bir ilerleme izleyebilir. Ülke planlaması ve aylık abonelik ücretleri gibi detayların yıl içerisinde belli olması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim