Anlık Bildirim

Ekran kalemli Moto G Stylus ve Moto G Power tanıtıldı

Moto G Stylus modeli seride ekran kalemi barındıran ilk telefon olma özelliğine sahip. Ayrıca aksiyon kamerası da avantajını ikiye katlıyor. MOto G Power ise uzun kullanım odaklı.

Ekran kalemli Moto G Stylus ve Moto G Power tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon pazarında üst sıraları zorlayamasa da bulunduğu konumu en iyi şekilde korumaya çalışan Motorola bu yıl birisi kendi çapında ilk olmak üzere iki yeni Moto G akıllı telefon modeli tanıttı.

Moto G Stylus özellikleri ve fiyatı

Moto G Stylus modeli 6.4 inçlik 2280x1080 piksel çözünürlüğünde delik çentikli bir ekrana sahip. Moto G serisindeki ilk ekran kalemli model olan Moto G Stylus fiyat segmentinde bu avantajını kullanmaya çalışacak.

Snapdragon 665 yonga setinden güç alan modelde 4GB RAM ve 128GB depolama kapasitesi yer alıyor. Arka kısımda 48MP çözünürlüğünde f/1.7 sensör ve 2MP çözünürlüğünde makro sensör yer alıyor. Ek olarak One Action modelinden hatırladığımız 16MP aksiyon sensörü de diğer bir önemli unsur. Full HD 30fps kayıt yapabilen sensör geniş açıya sahip. Ana sensör ise 4K video kaydı yapabiliyor.

4000mAh kapasiteli bataryası 10W hızlı şarj ile desteklenen Moto G Stylus modeli için 300$ fiyat etiketi belirlenmiş.

Ekran kalemli Moto G Stylus ve Moto G Power tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Moto G Power özellikleri ve fiyatı

Moto G Power isminden de anlayacağımız üzere kullanım süresine odaklı bir telefon. Ekran, işlemci ve RAM bellek G Stylus ile aynı. Depolama tarafında 64GB tercih edilmiş. Arka kısımda 16MP f/1.7 ana sensör, 8MP çözünürlüğünde ultra geniş sensör ve 2MP çözünürlüğünde makro sensör yer alıyor. 5000mAh kapasiteli batarya ise uzun süreli bir kullanım sunuyor. MOto G Power modeli 250$ fiyat etiketine sahip.

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim