Anlık Bildirim

Loki’nin ikinci sezonundan yeni bir fragman yayınlandı

Disney+ platformunun en sevilen dizilerinden olan Loki, yakında yeni sezonuna kavuşacak. Marvel Sinematik Evreninin geleceğinde önemli bir rol alacak ikinci sezondan yeni bir fragman yayınlandı.
Loki 2. Sezon çıkış tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör
Avengers: Endgame sonrasında Disney+ üzerinden yayınladığı yapımlar ile sinematik evrenini genişleten Marvel, bu süreçte yayınladığı birçok film ve dizi sebebiyle eleştirilmişti. Buna rağmen stüdyo, Disney+ platformunda yayınladığı bazı diziler ile dikkat çekmeyi başarmıştı. Bu dizilerden biri olan ve 2021 yılında yayınlanan Loki, önümüzdeki haftalarda yeni sezonuna kavuşacak. 

Loki’nin yeni sezonu 5 Ekim’de yayınlanacak

Disney; Loki, Mobius, Sylvie ve Kang the Conqueror karakterlerine odaklanacak olan dizinin yeni sezonundan bir fragman daha yayınladı. Fragmanda, Loki ve Mobius’un bu sezon yaşayacağı zaman garipliklerini tanıklık ediyoruz. Fragman ile birlikte yeni sezonun tarihinin 6 Ekim’den 5 Ekim’e çekildiği açıklandı. 9 Kasım’a kadar her perşembe yeni bölüme sahip olacak sezon 6 bölümden oluşacak.

Loki’nin yeni sezonu; Tom Hiddleston, Owen Wilson, Sophia Di Martino, Gugu Mbatha-Raw, Tara Strong, Eugene Cordero, Jonathan Majors ve Oscar ödüllü Ke Huy Quan gibi başarılı oyunculara ev sahipliği yapacak. Bu sezonun doğrudan Deadpool 3 ve Avengers: Kang Dynasty gibi yapımlara bağlanması bekleniyor.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim