Anlık Bildirim

Dogecoin’de zincir üstü verilerdeki artış sürüyor: Bu ne anlama geliyor

Son elde edilen verilere göre popüler kripto para birimi Dogecoin (DOGE)’in zincir üstü verilerinde büyük bir artış yaşanıyor. Peki bu ne anlama geliyor? Yanıtı haberimizde.

Dogecoin’de zincir üstü verilerdeki artış sürüyor

Popüler kripto para birimlerinden Dogecoin’deki zincir üstü verilere göre balinalar, düşük fiyatlardan DOGE satın alımı gerçekleştiriyor. Akıllı sözleşmeler, bir kripto para biriminde gerçekleşen eylemleri belirlemenin yollarından biri.

Verilere göre Dogecoin, zincir üstü etkileşimi en yüksek kripto para birimleri arasında 7. sırada yer aldı. En popüler meme coin DOGE, Binance Smart Chain, Binance USD ve Chia Coin gibi kripto para birimleriyle aynı sırayı paylaşıyor.

Dogecoin’in akıllı sözleşme hareketliliklerindeki artış, satın alma etkinliğindeki artışa da işaret ediyor. Zira bir projenin akıllı sözleşme aktivitesinde hareketlilik yaşanabilmesi için kullanıcıların belirli miktarda token’a sahip olmaları gerekiyor.

Dogecoin’de zincir üstü verilerdeki artış, daha fazla kullanıcının Dogecoin sahibi olduğu anlamına geliyor ancak fiyattaki düşüş ise bunun tam tersini gösteriyor. Zira CoinMarketCap verilerine göre DOGE, son 24 saat içerisinde %10’luk değer kaybı yaşadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim