Anlık Bildirim

DonanımHaber yeni editörler arıyor!

DonanımHaber ailesine katılacak yeni çalışma arkadaşları arıyoruz. Donanım, popüler bilim, ev elektroniği, giyilebilir teknolojiler, fintek, mobil uygulama gibi birçok kategori için arayış içindeyiz.

DonanımHaber yeni editörler arıyor! Tam Boyutta Gör

20 yılı aşkın bir süredir teknoloji yayıncılığında Türkiye’nin köklü ismi olan DonanımHaber ekibinin bir parçası olmak isteyebilecek arkadaşlar arıyoruz. Ekibimize hem daha önce yazarlık veya editörlük tecrübesi olan hem de ilk kez bu alanda katkıda sağlamak isteyen arkadaşları dahil etmek istiyoruz. Tecrübeli arkadaşlarımızı hızlıca teknoloji haberleri üretebilmeleri adına yönlendireceğiz, tecrübesi olmayan arladaşlarımızı ise gerekli eğitimleri verip yayın ekibinin bir parçası olmalarını sağlamaya çalışacağız.

Bugüne kadar editör olarak DonanımHaber kariyerine başlayan birçok arkadaşımızı yetenekleri veya eğitimleri ölçeğinde farklı departmanlarda da kendilerini geliştirme fırsatları sunduk. Kariyerlerine DonanımHaber’de farklı birimlerde devam eden birçok arkadaşımız gibi sizler de teknoloji yayıncılığının bir parçası olmak isterseniz başvurularınızı bekliyoruz. Eğer yazım yetkinliğinize ve İngilizce seviyenize güveniyor, arayış içinde olduğumuz aşağıdaki başlıklardan herhangi biri veya bir kaçı sizi uyuyorsa buradaki ya da başlıkların altındaki link’ten ilgili formu doldurmanızı bekliyoruz.

  • Popüler bilim, yenilenebilir enerji teknolojileri,
  • Donanım,
  • Mobil uygulamalar ve/veya mobil oyunlar,
  • Fintek, blockchain, kripto paralar,
  • Girişim ekosistemi
  • E-ticaret ve alışveriş
  • Savunma sanayii

Başvuru yapmak için buradaki formu doldurabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14742 kez okundu.
28 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
donanımhaber, editor ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim