Aliexpress'in de sahibi olan Çinli E-ticaret şirketi Alibaba Group, önümüzdeki dönemde katlanabilir akıllı telefon pazarına giriş yapabilir. Şirketin patentini aldığı cihaz, farklı bir tasarım anlayışına sahip.
İki yerden katlanıyor
Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü tarafından yayınlanan patent, Çinli şirketin iki menteşeye sahip katlanabilir akıllı telefon planlarını gösteriyor. Dikey olarak iki yerden katlanan cihazın arka panelinde ise, boyutunun üçte birini kaplayan ve katlanmış durumdayken kullanılması planlanan bir ekran mevcut.
Alibaba'nın ortaya çıkan bu patentteki cihazı kendisinin üretmeyeceği ve muhtemelen ortaklarından biri aracılığı ile piyasaya sürebileceği iddiaları da var. Cihazın fiyat olarak ise piyasadaki katlanabilir akıllı telefonlardan daha bütçe dostu olması bekleniyor. Şirket şimdilik haberimize konu olan cihazla ilgili resmi bir açıklama yapmış değil. Patentin hayata geçip geçmeyeceğini ise önümüzdeki dönemde hep birlikte göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.