Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Fold 2, yılın ikinci çeyreğinde piyasaya sürülebilir

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un piyasaya sürmeye hazırlandığı Galaxy Fold 2, yılın ikinci çeyreğinde raflara çıkabilir. Katlanabilir telefonun detayları da belli olmaya başladı.

Samsung Galaxy Fold 2, yılın ikinci çeyreğinde piyasaya sürülebilir Tam Boyutta Gör

Samsung, 11 Şubat'ta yeni katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Z Flip'i tanıtmaya hazırlanırken, gelen haberler ise şirketin ikinci nesil Galaxy Fold üzerinde çalışmalarını sürdürdüğünü gösteriyor.

Fiyatı henüz belli değil

Sızan bilgilere göre Galaxy Fold 2 olarak adlandırılması beklenen cihaz, Motorola Razr gibi dikey olarak katlanan Galaxy Z Flip'in aksine, yine yatay olarak katlanan bir akıllı telefon olacak. Açık konumdayken 8 inç ekrana sahip olacağı söylenen Galaxy Fold 2'nin 108 MP ana kamera, ultra ince cam teknolojisi ve bir S-Pen ile birlikte geleceği belirtiliyor.

Samsung Galaxy Fold 2, yılın ikinci çeyreğinde piyasaya sürülebilir Tam Boyutta Gör

Snapdragon 865 yongaseti ile güçlendirilecek olan cihazın, 5G desteğine sahip olmasına ise kesin gözüyle bakıldığını belirtelim. Yılın ikinci çeyreğinde, yani Nisan-Haziran ayları arasında tanıtılması beklenen akıllı telefonun hangi fiyat etiketiyle satışa sunulacağı konusunda ise henüz bir bilgi yok. Önümüzdeki günlerde Galaxy Fold 2 ile ilgili daha fazla detayın gün yüzüne çıkması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim