Anlık Bildirim

EA, 2020'de yeni bir Battlefield oyunu çıkarmayacağını doğruladı

Dünyanın önde gelen oyun üreticilerinden Electronic Arts, önümüzdeki yıl yeni bir Battlefield oyunu çıkarmayacağını resmen doğruladı. Şirket bunun yerine Apex Legends'e odaklanacak.

EA, 2020'de yeni bir Battlefield oyunu çıkarmayacağını doğruladı Tam Boyutta Gör

Oyun devlerinden Electronic Arts, Battlefield serisini seven kullanıcıları üzecek bir açıklama yaptı. Şirket 2020 yılında yeni bir Battlefield oyununun gelmeyeceğini, bunun yerine 2022 yılı için çalışmalar yaptığını resmi olarak duyurdu.

Apex Legends'e yoğunlaşacak

Activision şirketinin Call of Duty serisinden farklı olarak, EA'nın Battlefield serisi her yıl yayınlanmıyor. Örneğin Battlefield V, 2018’de piyasaya sürüldü ve 2019 ise yılında serinin yeni bir oyunu çıkarılmadı. Şirket Battlefield serisi için vereceği bu arayı ise dağıtımını yaptığı ve Respawn Entertainment tarafından geliştirilen ve Apex Legends oyununa yoğunlaşarak değerlendirecek.


Mobil platformlar için piyasaya sürülen bir Battle Royale oyunu olan Apex Legends, 4 Şubat 2019 tarihinden bu yana 70 milyon oyuncuya ulaşmış durumda. EA'nin ise bu başarıyı daha da yukarılara taşımak için planlar yapması şaşırtıcı değil. Ayrıca Call of Duty ve Battlefield'ın büyük rekabeti de göz önüne alındığında bu durum pazar payını artırmak isteyen Activision şirketi için avantaj olarak da görülebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4826 kez okundu.
17 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ea, Electronic Arts ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim