Anlık Bildirim

EA Play Steam yayınlandı: Türkiye'ye özel müthiş fiyatıyla [Güncelleme]

EA Play Steam bugün itibarıyla erişime açıldı. Battlefield, Star Wars, Need For Speed ve Titanfall gibi seriler EA Play kütüphanesinde yer alıyor. Ayda 12 TL, yılda ise sadece 65 TL fiyatı var.

EA Play Steam yayınlandı: Türkiye'ye özel müthiş fiyatıyla [Güncelleme] Tam Boyutta Gör

Güncelleme 21.30: Abonelik sayfasındaki plan seçme kısmı şu anda Steam Türkiye'de kaldırılmış durumda. Bu nedenle abone olunamıyor. Diğer ülkelerde ise bir sorun yok. Umuyoruz fiyatta herhangi bir değişiklik olmadan geri döner.

Güncelleme 23.40: Maalesef sayfa zamlanan fiyatlarla güncellendi. Aylık fiyat 29 TL, yıllık ise 169 TL oldu.

------------------------

Electronic Arts'ın popüler abonelik servisi EA Play (eski adıyla EA Access) artık resmen Steam'e geldi. Türkiye'ye özel fiyatıyla yayınlanan servise şu anda aylık 12 TL, yıllık ise 65 TL'ye abone olabiliyorsunuz. Özellikle de yıllık fiyat gerçekten de inanılmaz iyi.

Onlarca AAA oyun ayda sadece 12 TL

EA Play, uzun yıllardır kullanımda olan Origin Access ile hemen hemen aynı özelliklere sahip. Electronic Arts'ın popüler serileri BattlefieldNeed For SpeedStar Wars ve Titanfall gibi yapımlar başta olmak üzere onlarca farklı yüksek kalitede yapımı aboneliğiniz devam ettiği sürece herhangi bir sınırlandırma olmadan oynayabiliyorsunuz.

Şimdilik FIFA yok

Steam'de şu anda herhangi bir FIFA oyunu bulunmuyor. Dolayısıyla EA Play kütüphanesinde FIFA oyunları şu an için yok. Ancak FIFA 21 Ekim ayında diğer platformlarla aynı gün Steam'de de yayınlanacak. EA Play aboneleri FIFA 21'i 1 Ekim itibarıyla deneme şansı yakalayacak.

EA Play Steam yayınlandı: Türkiye'ye özel müthiş fiyatıyla [Güncelleme] Tam Boyutta Gör

EA Play maalesef Electronic Arts'ın yeni oyunlarını hemen oynayabileceğiniz anlamına gelmiyor. Electronic Arts, genellikle oyunları birkaç ay sonra EA Play kütüphanesine ekliyor. Örneğin FIFA 21 çıktığında EA Play üyeliğine sahip olsanız dahi oyunu ayrıca satın almanız gerekecek. Ancak EA Play kütüphanesine eklenmesini birkaç ay beklerseniz ücretsiz de oynayabileceksiniz. Son olarak EA Play dijital EA alışverişlerinizde %10 indirim sunuyor.

Servisin Origin üzerindeki fiyatı aylık 4 Euro (35 TL) ve yıllık 25 Euro'ydu (215 TL). Steam'de ise sadece 12 TL ve 65 TL fiyat belirlenmiş. Aylık fiyat da gayet iyi ancak özellikle de yıllık 65 TL daha da dikkat çekiyor. Yıllık abone olmanız halinde ayda sadece 5 TL gibi bir fiyata bir yıl boyunca EA Play keyfini çıkarabilirsiniz. 

EA Play Steam sayfası

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
27657 kez okundu.
55 kişi, toplam 60 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ea access, ea play ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim