Anlık Bildirim

Electronic Arts, tek oyunculu oyunlarında mikro ödemeleri kullanmayacak

Electronic Arts, gelirlerinin büyük çoğunluğunun çevrimiçi oyunlardan geldiğini söylese de tek oyunculu hikaye tabanlı oyunlarında mikro ödeme kullanmayacaklarını açıkladı.

EA, tek oyunculu oyunlarda mikro ödeme kullanmayacak Tam Boyutta Gör

Yakın tarihli mali yıl raporunda Electronic Arts (EA), tek oyunculu hikaye tabanlı oyunlarının şirket için oldukça önemli olduklarını ve bu tür oyunları yapmaya devam edeceklerini aktardı. EA CEO’su Andrew Wilson, iki nedenden dolayı oyun yaptıklarını ifade ediyor: hikaye anlatımı ve çevrimiçi topluluklar oluşturma.

EA, hikayeli oyunlarında mikro ödeme kullanmayacak

Her ne kadar tek oyunculu oyunların önemli olduğu belirtilse de EA için asıl önemli olan çevrimiçi oyunlar. Gelirlerinin çok büyük bir kısmını bu oyunlardan kazanan EA, mikro ödeme yöntemleri ile para basmaya devam ediyor. EA, son çeyrekte oyunlardan toplamda 1.7 milyar dolar kazanırken bunun yüzde 81’i çevrimiçi oyunlardan yüzde 19’u ise tek oyunculu oyunlardan geldi.

Sunum sırasında tek oyunculu oyunların yapımına devam edileceği ve bu oyunlarda mikro ödemenin kullanılmayacağı aktarıldı. EA’nın sadece tek başına oyun oynamak isteyenleri tekrardan önemsemesi ise Jedi: Fallen Order’ın önemli başarısından kaynaklanıyor diyebiliriz. Bu başarıyı devam ettirmek isteyen firmanın gelecekte çıkacak Mass Effect 5 ve Dragon Age: Dreadwolf oyunları da merakla bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2709 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ea, Electronic Arts ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim