Anlık Bildirim

Hafta sonu için eğlenceli 3 yeni bulmaca oyunu

Bu hafta indirmeye sunulan Falls - 3D Slide Puzzle, Cubi Code - Logic Puzzles ve Where's Samantha? oyunları hoş grafikleri yanında zekanızı zorlayan stratejileri ile eğlenceli zamanlar geçirtecek.

Falls - 3D Slide Puzzle Tam Boyutta Gör

Sürekli farklı yapımların eklendiği uygulama mağazalarında zaman zaman ilgi çekici oyunlar da yer alıyor. Bu hafta bulmaca tarzında hazırlanmış ve hoş görsellere sahip 3 farklı mobil oyunu sizlerin beğenisine sunuyoruz. 

Falls - 3D Slide Puzzle 

Oyunlardan ilki Falls - 3D Slide Puzzle adını taşıyor. 3 boyutlu grafikler barındıran oyun en tepeden suyu aşağıya indirmenizi istiyor. Bunun için blokları yol olacak şekilde taşımanız gerekiyor. Sadece şeffaf blok ile yer değiştiği için bunu bulmak zaman alıyor. 

5 farklı dünyada 250 bölüm yer alırken her dünyanın mekanikleri değişiyor. Lav gibi farklı mekanikler devreye girerek işinizi zorlaştırıyor. İlerledikçe parçalar topluyor ve bunlardan araçlar işliyorsunuz. Bu araçlar zorlandığınız anlarda işinize yarıyor. Ayrıca bitkilerin olduğu bloklardan suyu geçirerek onları yetiştirmeniz ve ödüller kazanmanız mümkün. Oyuna belirli bir süreye kadar girerseniz mail ikonuna bir hediye paketi de geliyor. 

Falls - 3D Slide Puzzle Falls - 3D Slide Puzzle Falls - 3D Slide Puzzle Falls - 3D Slide Puzzle Games Ücretsiz 385,9 MB

Falls - 3D Slide Puzzle Falls - 3D Slide Puzzle Falls - 3D Slide Puzzle Falls - 3D Slide Puzzle Ennface Inc. Düşük poli Ücretsiz

Cubi Code - Logic Puzzles Tam Boyutta Gör

Cubi Code - Logic Puzzles

Cubi Code - Logic Puzzles kuş bakışı tarzda oynanan bir bulmaca oyunu. Doğrudan blokları oynatmak yerine yardımcı bir blok kullanarak asıl blokları yerine ittirmeniz gerekiyor. Yardımcı bloklar ittirme, ışınlama veya çekme gibi farklı fonksiyonlara sahip. 

120 farklı bölümde yardımcı blok gittikçe daha fazla fonksiyon kazanıyor. Yıldız alabilmek için belirli hamle sayısını tutturmanız lazım. İsterseniz tekrar edebiliyorsunuz. Ayrıca oyuncuların hazırladıkları bölümleri de oynayabiliyorsunuz. 

Cubi Code - Logic Puzzles Cubi Code - Logic Puzzles Cubi Code - Logic Puzzles Cubi Code - Logic Puzzles Giyomu Games Basit Ücretsiz

Cubi Code - Logic Puzzles Cubi Code - Logic Puzzles Cubi Code - Logic Puzzles Cubi Code - Logic Puzzles Games Ücretsiz 77,6 MB

Where's Samantha? Tam Boyutta Gör

Where's Samantha?

Where's Samantha? el yapımı oldukça hoş grafiklere sahip. Bez kahramanımız eşini bulmak zorunda ve yardımınız gerekiyor. 45 farklı seviyede fizik tabanlı bulmaca yer alıyor. Bez kahraman yerine göre ikiye veya üçe bölünerek bulmacaları çözebiliyor. Oyunu ödüllü komedyen Rufus Hound seslendirmiş. 

Where's Samantha? Where's Samantha? Where's Samantha? Where's Samantha? ROKiT Çevrimdışı Ücretsiz

Where's Samantha??? Where's Samantha??? Where's Samantha??? Where's Samantha??? Games Ücretsiz 461,7 MB
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim