Anlık Bildirim

Uzmanlar tarih verdi: Ekran kartı fiyatlarında keskin düşüş geliyor

Kripto para madencilerinin ekran kartlarına olan talebindeki düşüş, ekran kartı fiyatlarının normale döneceğini gösteriyor. İşte uzmanların verdiği normalleşme tarihi.

kripto para madenciliği Tam Boyutta Gör

Ekran kartlarının maliyeti, 2021 yazının sonunda önerilen fiyatlara dönecek. Avrupa'da satılan ekran kartlarının perakende fiyat analizine dayanılarak hazırlanan yeni rapor, özellikle oyunseverler için müjde niteliğinde sayılabilir.

Ekran kartlarıyla ilgili durum, AMD Navi ve Nvidia Ampere modellerinin maliyeti örneğinde ele alınmakta. Yüzde 200-300'lük zirve marjı bu yıl Mart-Mayıs ayları arasında düştü. Temmuz ayına kadar ise popüler ekran hızlandırıcılara yapılan fazla ödeme yüzde 50-60'a eşit duruma geldi.

ekran kartları Tam Boyutta Gör

Ekran kartı fiyatları ne zaman düşecek?

Analistlere göre ekran kartlarının maliyeti düşmeye devam edecek ve Ağustos ayında üreticinin tavsiye ettiği fiyatlar seviyesine ulaşacak. Bu, yalnızca en son modelleri değil, aynı zamanda fiyatların hızlı bir şekilde düşeceği eski sürümleri de etkileyecek.

Kripto para fiyatlarındaki düşüş ve bazı ülkelerde madenciliğin yasal sorunları, sanal para madenciliğinin çekiciliğini keskin bir şekilde azaltmış durumda. Özellikle Çin ve Tayvanlı madencilerin satışa koyduğu binlerce ekran kartı, ikinci el pazarlarında alıcı bekliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
50753 kez okundu.
131 kişi, toplam 157 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), Donanım Bileşenleri ve
2 etiket daha Kripto Para Popüler Bilim
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim