Anlık Bildirim

Elektrikli Xiaomi sedan'ın yeni görüntüleri sızdırıldı: İşte tasarımı

Ana odağını otomobil sektörüne kaydıran Xiaomi, bu yönde çalışmalarına hız vermiş durumda. Bugün elektrikli Xiaomi sedan'ın yeni görüntüleri sızdırıldı. İşte detaylar
Elektrikli Xiaomi sedan'ın yeni görüntüleri sızdırıldı! Tam Boyutta Gör
Tüketici pazarında ürün yelpazesini genişletmeyi sürdüren Xiaomi, yakında elektrikli otomobil pazarına adım atacak. Bu bağlamda kendi aracını üretmek için farklı üreticilerle iş birliği yapan Çinli dev, sızıntılar ile gündeme gelmeye devam ediyor. Şimdi de tanınmış bir blog yazarı tarafından elektrikli Xiaomi sedan'ın yeni görüntüleri sızdırıldı

Elektrikli Xiaomi sedan'ın yeni görüntüleri sızdırıldı

Paylaşılan görüntüler, gizlenen ve bir lazer radarı ile donatılan mühendislik aracını gösteriyor. Bu noktada yeni aracın mevcut saf elektrikli modellerden uzun bir burun tasarımıyla ayrıldığını söyleyebiliriz. Ek olarak sızıntı kaynağı, Xiaomi Sedan'ın saf elektrikli veya plug-in hybrid (uzatılmış menzil) güç modeli ile geleceğini bildirdi. Ancak bu bilginin henüz doğrulanmadığını belirtelim.

Elektrikli Xiaomi sedan'ın yeni görüntüleri sızdırıldı! Tam Boyutta Gör
Sızdırılan görüntüler arasında, otomobilin iç mekanını da kısmen görme fırsatı yakaladık. Aracın kokpit tasarımında Tesla modellerini andıran, biri tablet biri ise gösterge paneli olmak üzere iki büyük ekran yer alıyor. Araç hala erken test aşamasında olduğundan, nihai olarak hangi özelliklere sahip olacağı ise henüz belli değil. Ancak sızdırılan fotoğraflar, sedanı rakiplerinden ayıran bazı heyecan verici özelliklere sahip olacağını gösteriyor.

Elektrikli Xiaomi sedan'ın yeni görüntüleri sızdırıldı! Tam Boyutta Gör
Son yıllarda Xiaomi, akıllı telefonlar ve dizüstü bilgisayarlardan akıllı ev ürünleri ve giyilebilir cihazlara kadar ürün yelpazesini genişletiyor. Bu bağlamda yeni araç, şirket için bir sonraki büyük adım olabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim