Anlık Bildirim

Elon Musk 250 milyar dolar servete ulaştı

SpaceX ve Tesla gibi şirketlerin CEO’su Elon Musk dünyanın en zengin insanı unvanını korumaya devam ediyor. Musk şimdi de yeni bir rekorla 250 milyar dolar servete ulaştı. 

Musk'ın serveti 250 milyar dolara ulaştı Tam Boyutta Gör

SpaceX ve Tesla gibi şirketlerin CEO’su olan Elon Musk servetini artırmaya ve rakiplerine fark atmaya devam ediyor. Gelen yeni haberlere göre Musk dünyanın ilk trilyoneri olmaya gittikçe daha da yaklaşıyor. 

Bloomberg’ün yayınladığı habere göre ünlü milyarderin serveti 250 milyar dolara, yani çeyrek trilyona ulaştı. Bu sayı onu, Amazon’un kurucusu Jeff Bezos’un bir hayli üstüne çıkardı ve “trilyoner” unvanına sahip olan ilk insan olmaya biraz daha yaklaştırdı.

Hertz, 4.2 milyar dolara 100.000 Tesla sipariş etti Tam Boyutta Gör

Haber, araç kiralama şirketi Hertz’in filosunu elektrikli araçlardan oluşturmak için Tesla’dan 4,2 milyar dolara 100.000 araç sipariş vermesinin ardından geldi. Tesla hisseleri karardan sonra ilk başta %4.3 daha sonra %13’lük bir artış gösterdi ve mart ayından bu yana bir gündeki en büyük kazanca ulaştı.

 

Musk zaten geçtiğimiz ay Jeff Bezos ve Bernard Arnauld’u dünyanın en zengin insanları listesinde geride bırakmıştı. Ancak bu haber, arkasındaki milyarderlerle arasındaki farkı çok daha genişlettiğini gösterdi.

Musk rakiplerini geride bıraktı Tam Boyutta Gör

Dünya’nın ilk trilyoneri olabilir mi? 

Musk’ın ne zaman trilyoner olabileceğini söylemek hâlâ imkânsız. Uzmanlara göre Musk bunu başarabilir ancak Tesla sayesinde değil.


Morgan Stanley analisti Adam Jonas geçtiğimiz hafta The Guardian’a verdiği demeçte, “Birden fazla müşteri bize Elon Musk’ın trilyoner olabileceğini söyledi ancak bunun nedeni Tesla olmayacak. Birçok insan SpaceX’in yakında dünyanın en değerli şirketi olabileceğini söylüyor” ifadelerini kullandı ve Ay’a astronot göndermek için roket geliştiren dev uzay şirketinin Musk’ı trilyoner yapmada Tesla’dan daha büyük bir rol oynayabileceğini belirtti. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9479 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
elon musk, spacex ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim