Anlık Bildirim

Twitter engelleri konsey kararı ile kaldırılacak

Twitter üzerinde bugüne kadar engellenmiş olan hesapların yeniden açılması kolay olmayacak. Elon Musk bir konsey kurarak ilgili kararların burada alınmasını istiyor. 
Twitter Tam Boyutta Gör
Elon Musk resmen Twitter’ı satın aldıktan sonra semitizm ağırlıklı olmak üzere pek çok trol hesap nefret ifadeleri kullanmaya başladı ve başta Trump olmak üzere engellerin kaldırılmasını istedi. Elon Musk ise bu konuda acele etmiyor.

Twitter engel konseyi kuruluyor

Elon Musk yaptığı açıklamada yasaklı hesapların açılması için bir konsey kurulacağını duyurdu. Bu konsey farklı yönlerden yasak kararlarını inceleyecek ve gerekirse açılmasına hükmedecek. Konseyin onayından geçmeden hiç bir hesap hakkında işlem yapılmayacak.

Trump’ın yasaklanmasını sağlayan politika şefini görevden alınca Musk’ın Twitter’ı çok serbest bir alan haline getireceği beklentisi vardı ancak ünlü isim riske girmedi. Konsey demek zaten biraz zaman geçmesi anlamına geliyor. Yani Musk hemen adım atmak istemiyor. Zira sosyal ağda yaşanacak olumsuzluklar elbette mahkemeler olmak üzere Musk’ın başını ağrıtabilir. Yani Elon Musk öncesinde çok eleştirdiği moderasyon politikalarını devam ettirmek zorunda kalabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim