Anlık Bildirim

Elon Musk'tan ücretli Twitter aboneliği tepkilerine cevap: Faturaları ödememiz gerekiyor

Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk, abonelik ücretlerindeki olası artışın nedenini açıkladı: Sosyal ağın yeni gelir kaynaklarına ihtiyacı var.                     
Elon Musk'tan ücretli Twitter aboneliği tepkilerine cevap Tam Boyutta Gör
Milyarder girişimci Elon Musk, yaklaşan Twitter Blue abonelik ücreti artışının nedenini açıkladı. İşadamı, şirketin yalnızca reklam verenlere güvenemeyeceğini ve yeni gelir kaynaklarına ihtiyaç duyduğunu söyledi. Musk, eleştiri alan bu konuyu ünlü yazar Stephen King'in tweetlerinden birinin altında dile getirdi.

20 dolar yerine 8 dolar teklifi

Stephen King, Twitter'da yapılacak değişikliklere duyduğu öfkeyi dile getirdi - söylentilere göre şirket, doğrulanmış hesapların (tik işaretli) Twitter Blue aboneliği satın almasını zorunlu kılacak, aksi takdirde hesap doğrulama işareti kaldırılacak. Buna ek olarak, sosyal ağ ücretli abonelik fiyatını 4,99 dolardan 20 dolara çıkaracak. King, platformun sitede yer alması için kendisine ödeme yapması gerektiğini söyledi ve hesabını kapatmakla tehdit etti.

Musk ise platformun faturalarını bir şekilde ödemesi gerektiğini ve şirketin yalnızca reklamverenlerden elde edilen gelire bel bağlayamayacağını söyledi. Ayrıca fiyatın 20 dolar yerine 8 dolara yükseltilmesini teklif etti. Buna ek olarak da değişiklikleri uygulamaya koymadan önce kararın gerekçelerini açıklayacağının sözünü vererek, bunun Twitter'daki troller ve botlarla mücadeleye yardımcı olacağını belirtti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6406 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
twitter, stephen king ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim