Anlık Bildirim

Elon Musk: Tolkien mezarında ters döndü

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisini beğenmeyen Elon Musk yine Twitter üzerinde gündem yarattı. Ünlü isim Tolkien’nin mezarında ters döndüğünü belirtti.  

Elon Musk Tam Boyutta Gör

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisi ilk iki bölümü ile Amazon Prime Video üzerinde erişime açılırken topluluğu da ikiye bölmüş durumda. Bir kesim diziyi acımasızca eleştirirken diğer kesim ise beğendiğini belirtiyor.

Elon Musk diziyi beğenmedi

Her daim Twitter üzerinde yaptığı manipülasyonlar ile gündeme gelen Elon Musk’ın bu hafta hedefinde Amazon vardı. Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri tartışmasına katılan Elon Musk, yazar Tolkien’in mezarında ters döndüğünü belirtti. Dizideki tüm erkek karakterlerin ödlek veya ahmak olduğunu iddia eden ünlü isim sadece Galadriel karakterinin zeki ve cesur olduğunu vurguladı.

Aslında dizi ile ilgili eleştiriler de farklı noktalarda yoğunlaşıyor. Kitaplardaki karakterlerin doğru olsa da İkinci Çağ anlatımının orijinal hikâyeden çok farklı olduğu ve senaristlerin kafasındaki Orta Dünya tanımını diziye yansıttıkları ifade ediliyor.

Diğer taraftan siyahi bir Elf karakteri de oldukça fazla eleştiriliyor. Beğeni tarafında ise dizinin görsel atmosferi ve müzikleri ön plana çıkıyor. Galadriel, Durin’in karısı ve siyahi Elf karakteri yine performansı beğenilen aktörler. Yani dizi daha çok su götürecek gibi görünüyor. Dipnot olarak Elon Musk yine yorumlara gelen bot hesapları ifşa etmekten geri durmamış.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13926 kez okundu.
53 kişi, toplam 55 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amazon, Teknoloji Haberleri ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim