Anlık Bildirim

Elon Musk, tweet düzenleme özelliğini herkes için ücretsiz hale getirmek istiyor

Twitter'ın çiçeği burnunda patronu Elon Musk'ın tek gayesi sosyal platformdan daha fazla para kazanmak değil. Gelen bilgiler Musk'ın tweet düzenleme özelliğini herkese açmayı planladığı yönünde.
Elon Musk, tweet düzenleme özelliğini herkese açabilir Tam Boyutta Gör
Twitter'ın yeni patronu Elon Musk mavi tik için kullanıcılardan aylık 8 dolar almayı planlasa da platformun en çok ihtiyaç duyulan özelliklerinden birini herkese açabilir. Platformer'dan gazeteci Casey Newton'a göre Musk tweet düzenleme özelliğini tüm kullanıcılara ücretsiz olarak sunmayı planlıyor.

Bildiğiniz üzere şu anda tweet düzenleme özelliği yalnızca ABD, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda'da erişilebilen Twitter Blue aboneliği kapsamında kullanılabiliyor. Yani dünya genelinde sadece sınırlı sayıda kullanıcı tweetlerini düzenleme imkanına sahip.

Elon Musk, tweet düzenleme özelliğini herkese açabilir Tam Boyutta Gör

Tweet düzenleme özelliği nedir?

Tweet düzenleme, yayınlanan orijinal tweetlerde sınırlı sayıda değişiklik yapılmasına olanak sağlıyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar tweet yayınlandıktan sonra 30 dakika içinde yazım hatalarını düzeltebiliyorlar. Bu 30 dakikalık süre içinde en fazla 5 adet düzenleme yapılabiliyor.

Elon Musk henüz bu özelliğin herkese açılacağını doğrulamadı. Ancak ünlü girişimci daha Twitter'ı satın almadan bu konuyla yakından ilgilendiğini belli etmişti. Musk'ın Twitter'da yaptığı bir ankette milyonlarca kullanıcı tweet düzenleme tuşunun sunulması yönünde oy kullanmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim