Anlık Bildirim

Elon MUSK'tan Twitter çalışanlarına: Ya kovacağım ya da işi zamanında bitireceksiniz!

Twitter Blue isimli servisin abonelik ücreti önceden 2.99 dolardı. Şimdi ise 4.99 dolar. Elon MUSK bu ücreti 19.99 dolar yapmak istiyor. Kendisi bu konuda çok aceleci. MUSK'tan ilk ültimatom geldi.
Elon MUSK Twitter Tam Boyutta Gör
İletilerinizi geri almanızı, yazıları reklamlar olmadan inceleyebilmenizi, en popüler içerikleri takip edebilmenizi, uzun ileti dizilerini rahatça okuyabilmenizi ve süresi 10 dakikaya kadar uzun olabilen videolar yükleyebilmenizi sağlayan Twitter Blue bu yıl ikinci kez zamlanabilir.

 

Elon MUSK Twitter çalışanlarına ilk ültimatomunu verdi

Bir kullanıcı ilgili profilin kendisine ait olduğunu doğrulatmak için Twitter'a kimlik doğrulatma talebinde bulunabiliyor. Twitter Blue kullanıcıları da kendi kimliklerini doğrulatabiliyor.

Mavi tik ve Twitter Blue'nun sağladığı ayrıcalıklı özellikler şu anda 4.99 dolar karşılığında satın alınabiliyor. Elon MUSK ise bunun 19.99 dolar olmasını hemen istiyor. Bu yüzde 300.60'lık bir artış demek.

51 yaşındaki girişimcinin bir diğer planı ise kimliği hâlihazırda doğrulanan ancak yenilenen Twitter Blue'ya henüz abone olmayan kişilere 90 gün mühlet vermek. Bu süre sonunda hâlâ abone olmayan kullanıcıların mavi tiki elinden alınacak.

Elon MUSK Twitter Tam Boyutta Gör
Buraya kadar her şey normal gözükebilir fakat Twitter'ın yeni CEO'su bu fiyat değişikliğinin 7 Kasım 2022 tarihine kadar hayata geçirilmesini istiyor. Eğer bu projeden sorumlu olan çalışanlar işi MUSK'ın mühlet tanıdığı süreye kadar bitiremezse kovulacak!

Twitter'ın hesapları doğrulama ve botları yönetme şeklini yenilemek istediğini daha Twitter'ı satın almadan önce söyleyen Güney Afrika asıllı iş insanı diğer şirketlerinde de acımasızlığı ve kararlılığı ile tanınıyor.

Tesla'nın mühendislerini Twitter'ı yeniden yapılandırmak için çağıran Elon MUSK'ın önümüzdeki günlerde teknoloji dünyasını meşgul etmeye devam edeceğini söyleyebiliriz.

 

Kaynakça https://www.theverge.com/2022/10/30/23431931/twitter-paid-verification-elon-musk-blue-monthly-subscription help.twitter.com/tr/using-twitter/twitter-blue Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6048 kez okundu.
24 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
twitter, elon musk ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim