Anlık Bildirim

En çok indirilen uygulamalar açıklandı: TikTok artık zirvede değil

Mobil araştırma şirketi Sensor Tower, Ocak 2021'in en çok indirilen uygulamalarını açıkladı ve TikTok zirveyi yeni sahibine devretti.

En çok indirilen uygulamalar açıklandı: TikTok artık zirvede değil Tam Boyutta Gör

Geçen yılın başlarında TikTok, dünyanın en çok indirilen uygulaması olarak WhatsApp'ı geride bırakmış ve popüler sosyal ağ, 2020 yılı boyunca liderliği elinde tutmuştu. Ancak 2021'in başında her şey değişti ve WhatsApp'ın neden olduğu süreç TikTok'u koltuğundan etti.

Araştırma firması Sensor Tower'a göre, Ocak 2021'de Telegram dünyanın en çok indirilen uygulaması oldu ve TikTok'u ikinci sıraya taşıdı. Telegram, Ocak 2021'de 63 milyondan fazla yükleme ile dünya çapında en çok indirilen oyun dışı uygulama oldu. Bu Telegram için Ocak 2020'deki indirme rakamlarından 3.8 kat fazla anlamına geliyor.

En çok indirilen uygulamalar açıklandı: TikTok artık zirvede değil Tam Boyutta Gör

WhatsApp'ın düşüşü Telegram'a yaradı

Pavel Durov'un sahibi olduğu uygulamanın popülaritesinin , yeni gizlilik politikası ve kişisel verilerin Facebook'a zorunlu olarak sağlanması nedeniyle WhatsApp'tan gelen kitle ile ilişkili olduğu su götürmez bir gerçek. Dolayısı ile aynı nedenden ötürü, en çok indirilen uygulamalar listesinin üçüncü sırasında ise bir başka haberleşme uygulaması Signal yer aldı.

Telegram ve Signal uygulamalarının Ocak ayında Google Play'deki indirmelerde ilk iki sırada yer aldığını, ancak TikTok'un hala App Store'da lider olduğunu belirtmek gerekir. Android istatistiklerinin üçüncü taraf uygulama mağazalarından gelen verileri içermediğini unutmamak gerekir, bu nedenle gerçekte sıralamaların biraz değişebileceği ihtimaller dahilinde.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20608 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Android, uygulama ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim