Anlık Bildirim

Epic, 3 aylık Discord Nitro dağıtıyor

Bedava dağıttığı oyunlar ile kullanıcıların gönlünde kuran Epic Games Store şimdi de 3 aylık Discord Nitro üyeliği hediye ediyor. 3 aylık Discord Nitro üyeliği normalde 250 TL'ye denk geliyor.

Epic, 3 aylık Discord Nitro dağıtıyor Tam Boyutta Gör

Her hafta dağıttığı ücretsiz oyunlarıyla popülerlik kazanan Epic Games Store şimdi de Discord’un ücretli versiyonunu 3 ay ücretsiz kullanabileceğiniz kod dağıtıyor. Daha önce Discord Nitro’yu kullanmadıysanız fırsattan yararlanabilirsiniz. Kampanya 24 Haziran'a kadar devam edecek.

Discord, sesli ve görüntülü iletişim uygulamasıdır. Oyun, iş veya hobi arkadaşlarınızla iletişime geçmek için kullanabilirsiniz. Discord Nitro sayesinde daha fazla özelliğe erişebiliyorsunuz. Discord Nitro aylık 10 dolarlık ücrete sahip.

Epic, 3 aylık Discord Nitro dağıtıyor Tam Boyutta Gör

Epic Games, 3 aylık Discord Nitro kodu dağıtıyor ancak daha önce Discord Nitro’yu denediyseniz bu fırsattan yararlanamayacaksınız. Ayrıca aboneliğinizi iptal etmezseniz üçüncü ayın sonunda 10 dolarlık abonelik ücreti çekilecek.

3 ay ücretsiz Discord Nitro nasıl alınır?

Epic Games Store mağazasına giriş yapın. Discord Nitro sayfasına girin: https://www.epicgames.com/store/tr/p/discord--discord-nitro Yükle butonuna bastığınızda sepete yönlendirileceksiniz. Sepetin 0 TL tutarında olduğunu kontrol edin ve Sipariş Ver butonuna basın. Bu işlemlerin ardından Epic Games’e kayıtlı e-posta adresine yaklaşık 10 dakika içerisinde hediye kodu gönderilecek. Gelen e-postadaki hemen kullan butonuna basarak Discord’a giriş yapın ve fırsattan yararlanın.

Epic, 3 aylık Discord Nitro dağıtıyor Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15365 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
discord nitro, epic games store ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim