Anlık Bildirim

Epic Games mağazasında tam 5 oyun ücretsiz olarak sunuluyor

Remnant From The Ashes ve Total War Saga: Troy bu hafta Epic Games mağazasının as hediyeleri oldu. Total War sadece bugün ücretsiz. Bunlar haricinde 3 oyun daha var.

Epic Games mağazasında tam 5 oyun ücretsiz olarak sunuluyor Tam Boyutta Gör

Her hafta ücretsiz oyun dağıtımını gelenek haline getiren Epic Games mağazası bu hafta adeta coştu. Yeni oyun çıkışlarının da denk gelmesiyle 400TL civarında tam 5 oyun ücretsiz olarak sunuluyor.

Remnant From The Ashes ve Total War Saga: Troy dikkat çekiyor

Epic Games mağazasında şüphesiz en dikkat çeken oyun Remnant From The Ashes. 120TL seviyesindeki Remnant: From the Ashes, Souls benzeri zorlayıcı oyun mekanikleri ve etkileyici atmosferiyle dikkat çekiyor. Oyun geçtiğimiz yıl piyasaya sürülmesinin ardından kısa sürede müthiş bir ilgi görmüş ve yeni bir yapım olmasına rağmen sadece üç ayda 1 milyon satış rakamına ulaşmayı başarmıştı.

The Alto Collection ise Alto's Adventure ve Alto's Odyssey adlı iki sonsuz koşu oyununu barındırıyor. Bir haftalık kampanya sonrasında oyunlar 17TL olarak satışa sunulacak.

3 Out of 10 Episode 2: Foundation 101 yine geçen hafta başlayan oyun serisinin ikinci bölümü olacak. Absürt oyun geliştirme stüdyosunda işe başlayan bir animasyoncuyu oynadığınız serinin ikinci bölümünde bu kez üniversiteli stajyerlerin çileden çıkaran işleri ile başetmeniz gerekiyor.

Son olarak Total War Saga: Troy oyunu da açılışını Epic Games üzerinde yapacak. Truva Savaşı’nın dönüm noktalarına odaklanıyor. Aşil, Hektor, Menelaus gibi 8 karakterden birisini seçerek Yunan veya Truva cephesinden savaşı yaşıyorsunuz. Bu oyun sadece 24 saat ücretsiz kalacak.

Total War Saga: Troy

3 Out of 10 Episode 2: Foundation 101

The Alto Collection

Remnant From The Ashes

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15330 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
epic games, remnant from the ashes ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim