Anlık Bildirim

Epic Games şimdi de video oyun yazılım geliştirme şirketi satın aldı

Her hafta verdiği ücretsiz oyunlarla bilinene Epic Games, alışveriş merkezinden sonra şimdi de Unreal Engine'e entegre etmek için RAD Game Tools'u satın aldı.

Epic Games şimdi de video oyun yazılım geliştirme şirketi satın aldı Tam Boyutta Gör

Her hafta oyun veya oyunlar hediye etmesiyle tanınan video oyun sektörünün en önemli şirketlerinden birisi olan Epic Games, video oyun yazılım geliştirme şirketi olan RAD Game Tools'u satın aldı.

RAD Game Tools, 1988'den beri var olan bir video oyun yazılım geliştirme şirketi. Her ne kadar çok bilinen bir şirket olmasa da şirketin programları şu ana kadar 24.600'den fazla oyunda kullanıldı. RAD Game Tools'un sahibi olduğu programlar arasında Bink Video, Smacker Video, Oodle, Granny 3D, Telemetry ve The Miles gibi programlar bulunuyor.

Epic Games'in planı ise şirketin teknolojisini Unreal Engine motorunun içerisine entegre etmek. Epic Games CTO'su Kim Libreri, "Fortnite dahil en popüler oyunlarımızın yükleme sürelerini iyileştirmek ve kaliteyi arttırmak için RAD'ın sıkıştırma teknolojisinin ne kadar iyi olduğunu ilk elden biliyoruz. RAD ekibi dünyanın önde gelen sıkıştırma, video ve oyun geliştirme araçları uzmanlarından bazılarına sahip. Onları Epic Games ailesine katmaktan mutluluk duyuyoruz." dedi.

Bu ortaklığın sonucunda Rad Game Tools çalışanları Epic Games ile birlikte çalışacak. Ancak RAD Game Tools'un diğer şirketler ile çalışmaya devam edeceği de belirtildi. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim