Anlık Bildirim

Epic Games Store'dan 99 TL'lik ücretsiz oyun!

Epic Games Store ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor. Kendisinin bugünkü hediyesi bir rol yapma oyunu olan Encased. Kıyamet sonrası olarak nitelendirilen bu oyun neler sunuyor?
Encased Tam Boyutta Gör
Bilim kurgu ve rol yapma oyunları ile vakit geçirmeye can atan kişileri ihmal etmeyen Epic Games Store 99 TL'lik Encased ile karşımızda. Dark Crystal Games tarafından geliştirilen bu yapım 7 Eylül 2021 tarihinde piyasaya sürüldü.

Epic Games'te bugünün ücretsiz oyunu: Encased

1970'li yıllara geri dönülen bu yapımda ıssız bir çölde olacaksınız. Dome isimli bir eser ile karşılaşacaksınız. Çorak arazilerde keşif yapacak, karakterinizin savaş kabiliyetlerini geliştirecek ve dispotik bir ortamda yaşamaya çalışacaksınız.

İzometrik grafiklerle satışa sunulan bu oyun oynanış bakımından Fallout, Wasteland ve Shadowrun üçlüsünü andırıyor. Karakteriniz için verdiğiniz kararlar onun diğer karakterlerin gözündeki saygınlığını belirleyecek.

Encased'e buradan erişebilirsiniz. Bu yapım bugün saat 19.00'a kadar ücretsiz.

Kaynakça https://en.wikipedia.org/wiki/Encased:_A_Sci-Fi_Post-Apocalyptic_RPG https://store.epicgames.com/tr/p/encased?lang=tr Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim