Anlık Bildirim

Epic Games'te haftanın ücretsiz oyunları: Erişime açıldı

Epic Games, her hafta verdiği ücretsiz oyunlara devam ediyor. Bu haftanın ücretsiz oyunları Call of the Wild: The Angler ve Invincible Presents: Atom Eve 28 Mart'a kadar ücretsiz olacak.
Epic Games'te haftanın ücretsiz oyunları! 150TL değerinde Tam Boyutta Gör
Oyuncuların en büyük ikinci kalesi Epic Games Store, her hafta sunduğu ücretsiz oyun fırsatları ile kullanıcıları sevindirmeye devam ediyor. Son olarak Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları erişime açıldı ve haftaya sunulacak ücretsiz oyunlar da belli oldu.

Epic Games Store'da haftanın ücretsizi: Call of the Wild: The Angler ve Invincible Presents: Atom Eve

Epic Games Store'un bu haftaki ücretsiz oyunu Call of the Wild: The Angler ve Invincible Presents: Atom Eve, geçtiğimiz dakikarda erişime açıldı. Bunlar arasından Call of the Wild: The Angler için, balıkçılık temalı bir açık dünya oyunu diyebiliriz. Invincible Presents: Atom Eve ise, tek oyunculu bir macera oyunu. Oyunda Atom Eve'in hayatını keşfediyor ve farklı seçimler yapabiliyorsunuz.

Daha önce de belirttiğimiz gibi her iki oyun, 28 Mart 2024 Türkiye saati ile 19:00'a kadar Epic Games Store'da ücretsiz olacak. Kısaca bu süre zarfında oyunu aldıysanız tamamen sizin olacak. Ayrıca Epic Games, haftaya sunulacak bir sonraki ücretsiz oyunu da açıkladı. Aksiyon-macera türündeki Islets, önümüzdeki haftadan itibaren erişilebilir olacak.

Peki Epic Games'te ücretsiz oyunlar nasıl alınıyor? Öncelikle buradaki bağlantı üzerinden siteye girmeniz gerekiyor. Daha sonra almak istediğiniz oyuna tıklayıp ''Yükle'' diyerek kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Ancak oyunları almak için Epic Games hesabınızla giriş yapmanız gerektiğini hatırlatalım.

Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları:

21 Mart - 28 Mart

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim