Anlık Bildirim

Epic'in bu haftaki ücretsiz oyunu: Borderlands

Epic Games Store'un bu haftaki ücretsiz oyunu belli oldu. Boderlands 2 ve Borderlands The Pre-Sequel oyunlarını içeren Borderlands The Handsome Collection paketi ücretsiz olarak dağıtılıyor.

 Epic'in bu haftaki ücretsiz oyunu: Borderlands Tam Boyutta Gör

Her perşembe yeni bir oyunu ücretsiz olarak dağıtan Epic Games Store’un bu haftaki ücretsiz oyunu Borderlands: The Handsome Collection oldu. Boderlands 2 ve Borderlands The Pre-Sequel oyunlarını içeren bu paketi 4 Haziran saat 17.59’a kadar kütüphanenize eklerseniz ömür boyu ücretsiz olarak oynayabileceksiniz.

Oyunu ücretsiz olarak edinmek için https://www.epicgames.com/store/tr adresinden veya Epic Games Launcher uygulamasından giriş yapmalı ve oyunu kütüphanenize eklemelisiniz.

Oyun Linki

Epic Games Store geçtiğimiz hafta Civilization VI’yı, bir önceki hafta ise GTA V’i ücretsiz olarak dağıttı. Firmanın 4 Haziran’da dağıtacağı ücretsiz oyun ise Ark: Survival Evolved olacak. Öte yandan Epic’in Mega İndirim olarak adlandırdığı indirimleri devam ediyor. 11 Haziran’a kadar oyunları indirimli olarak satın alabilirsiniz. Her kullanıcıya ücretsiz indirim kuponu dağıtılıyor. Bu kuponu kullanarak her 80 TL ve üzerindeki alışverişinizde 60 TL indirimden yararlanabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12679 kez okundu.
69 kişi, toplam 71 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
epic games store, Ücretsiz Oyun ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim