Anlık Bildirim

Exxen bayram boyunca ücretsiz!

Acun Ilıcalı'nın dijital içerik platformu Exxen, 15 Mayıs 23.59'a kadar ücretsiz olarak yayın yapacak. Bayram boyunca Exxen'i ücretsiz olarak deneyebilirsiniz.

Exxen bayram boyunca ücretsiz! Tam Boyutta Gör

Bu yılbaşında hizmete başlayan dijital içerik platformu Exxen, Ramazan Bayramı boyunca ücretsiz olarak kullanılabilecek. Bugün itibariyle ücretsiz olarak yayın yapmaya başladı.

Exxen bayram boyunca ücretsiz!

Exxen’i ücretsiz olarak kullanabilmek için exxen.com’daki ücretsiz izle bölümündeki bilgileri doldurmanız yeterli. Hali hazırda süresi dolmuş bir üyeliğiniz varsa BAYRAMDAEXXEN promosyon koduyla ücretsiz olarak seyredebilirsiniz. Promosyon kodu alanına bu kodu girmeniz yeterli. Daha önce ücretsiz deneme kampanyasından yararlanmış kullanıcılar da yararlanabiliyor.

Exxen’i bugünden başlayarak 15 Mayıs 23.59’a kadar seyredebilirsiniz. Exxen’de Türkçe eğlence programları ve diziler bulunuyor. Orijinal yapımlar arasında Tolgshow Filtresiz, Gibi, O Ses Türkiye Rap, Sihirli Annem, İşte Bu Benim Masalım, Garaj ve MasterChef Junior gibi içerikler bulunuyor. Ülkemizde faaliyet gösteren diğer dijital içerik platformları henüz bayrama özel bir kampanya duyurmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14670 kez okundu.
68 kişi, toplam 70 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
exxen, Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim