Anlık Bildirim

Facebook Messenger kullanıcıları masrafları bölüşecek

Facebook Messenger sohbet uygulamasına gelen yeni bir güncelleme ile birlikte artık arkadaş grupları kendi aralarında masrafları mobil ödeme ile bölüşebilecekler. 

Facebook Messenger

Facebook Messenger kullanıcılarını artık ortak bir masraf için elden veya tek tek banka hesabına para aktarma zahmetinden kurtarıyor. Kullanıcılar mobil ödeme ile masraflara katılabilecek.

Facebook Messenger Masrafları Paylaş

Facebook Messenger uygulamasında bir süredir test aşamasında olan masrafları bölüşme özelliği bu hafta herkesin erişimine açıldı. Kullanıcıların Facebook Payments özelliğinde kredi kartı veya ön ödemeli kartlarını tanımlaması gerekiyor.

Bir masraf bölüşülecekse kullanıcının önce arkadaşlarını bir gruba toplaması gerekiyor. Sonrasında alt kısımdan Masrafları Paylaş menüsüne girerek hangi arkadaşlara ne kadar bölüştürülecek belirliyor ve gönderiyor.

Özellikle sürekli toplu etkinliklere veya alış verişlere katılan genç kitlelerin Facebook Messenger üzerinden paylaşımı daha hızlı bir şekilde yapacağı tahmin ediliyor. Bu da etkileşimleri arttıracak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim