Anlık Bildirim

Facebook Messenger mobilde ekran paylaşma özelliği kazandı

Facebook Messenger görüşmelerinde ekran paylaşımı yapabilmek için masa üstüne geçme derdi ortadan kalkıyor. Yeni güncelleme ile mobilde de ekran paylaşımı başlıyor.

Facebook Messenger mobilde ekran paylaşma özelliği kazandı

Pandemi nedeniyle insanların daha fazla görüntülü görüşme uygulamalarına yönelmesi bu sınıfın ihtiyaca yönelik özellikler kazanmasını sağladı. Bunlardan en önemlisi ekranı grup içerisinde paylaşabilmek.

Mobilde ekran paylaşımı

Sohbet esnasında ekran mevcut uygulamaları kanala yansıtabilmek kullanıcılar açısından önem taşıyor. Pek çok sohbet uygulaması bu özelliği sunmaya başladı. Facebook Messenger da web ve masa üstü uygulamalarında bu özelliği sunuyordu.

Bununla birlikte mobil tarafta da yoğun görüntülşü görüşmeler yapıldığı için şimdi yeni bir güncellemeyle Android ve iOS uygulamalarında da ekran paylaşımı imkanı sunulmaya başlandı. Firma görüşmelerin daha etkileşimli olacağını ifade ediyor.

Messenger Room web ve masa üstü uygulamalarda ise normalde 16 kişiyle sınırlı ekran paylaşımı yakın zamanda 50’ye yükselecek. Diğer taraftan Workplace Rooms platformuna da ekran paylaşımının sunulacağı ifade ediliyor.

Messenger Messenger Messenger Messenger Social Networking Ücretsiz 113,7 MB

Messenger Messenger Messenger Messenger Meta Platforms, Inc. Haberleşme Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim