Anlık Bildirim

Fantastik orta çağ filmi The Green Knight'tan yeni fragman

A24 stüdyosunun heyecanla beklenen fantastik orta çağ filmi The Green Knight'tan ilk uzun fragman paylaşıldı. Film 30 Temmuz'da sinemalarda yayınlanacak.

A24 stüdyosunun ünlü yönetmen David Lowery ile birlikte hazırladığı The Green Knight filmi uzun bir bekleyişin ardından nihayet önümüzdeki yaz vizyona giriyor. Hikayesi, görselliği ve güçlü oyuncu/yapım kadrosuyla dikkat çeken filmin ilk uzun fragmanını aşağıdan izleyebilrsiniz.

The Green Knight filmi Kral Arthur efsanesinin en bilinen hikayelerinden birisi olan 'Sir Gawain and the Green Knight'ı beyaz perdeye uyarlıyor. A24 tarafından yayınlanan tanıtım yazısı şu şekilde: "Kral Arthur'un pervasız ve dik kafalı kuzeni Sir Gawain, yeşil derili dev Green Knight'la yüzleşmek için zorlu bir yolculuğa çıkar."

The Green Knight'ın yönetmen koltuğunda son yılların yükselen ismi David Lowery (A Ghost Story, The Old Man & The Gum) oturuyor. Oyuncu kadrosunda ise Dev Patel (Slumdog Millionaire), Alicia Vikander (Ex Machina, Tomb Raider) ve Joel Edgerton (Warrior) gibi ünlü isimler dikkat çekiyor. 

The Green Knight'ın arkasındaki stüdyo A24'ü daha çok düşük bütçeli bağımsız yapımlarıyla tanıyoruz. 2012 yılında kurulan stüdyo özellikle de pandemi öncesinde müthiş yükselen bir trend içerisindeydi. 2019'da yayınlanan MidsommarUncut GemsThe Lighthouse ve The Farewell gibi yapımlarıyla sinemaseverleri etkilemeyi başarmıştı. Günümüz sinemasında bağımsız film ruhunu yaşatmaya çalışan A24, şimdi de orta çağ temalı fantastik bir yapım olan The Green Knight ile sinemaseverlerin karşışına çıkacak.

Yapımı geçtiğimiz yıl tamamlanmış olmasına rağmen pandemi nedeniyle tam bir yıl ertelenen The Green Knight, 30 Temmuz'da sinemaseverlerle buluşacak.

Fantastik orta çağ filmi The Green Knight'tan yeni fragman Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
26621 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
film, sinema ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim