Anlık Bildirim

Fast & Furious Crossroads oyunu Mayıs ayında geliyor

Serinin dokuzuncu filmi ile aynı anda satışa çıkacak olan Fast & Furious Crossroads oyunu aksiyon dolu araba mücadeleleri ile aynı heyecanı yaşatmayı amaçlıyor.

Fast & Furious Crossroads oyunu Mayıs ayında geliyor Tam Boyutta Gör

Sinema dünyasının en uzun soluklu serilerinden birisi olan Hızlı ve Öfkeli yakın zamanda oyun dünyasına da adım atmaya hazırlanıyor. Fast & Furious Crossroads oyunu için ilk fragman da yayınlandı.

Fast & Furious Crossroads neler sunacak?

Hızlı ve Öfkeli serisi spin-off yapımını bir kenara bırakırsan gelecek yıl dokuzuncu kez vizyonda yerini alacak. Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson gibi oyuncuları yeniden bir araya getirecek olan film Mayıs ayında viyona girecek. Fast & Furious Crossroads oyunu da Mayıs ayında oyuncular ile buluşacak.

Bandai Namco ve Project Cars geliştiricisi Slightly Mad Studios oyun için beraber çalıştı. PC, PS4 ve Xbox One için yayınlanacak olan Fast & Furious Crossroads oyunu takım tabanlı bir araç mücadelesi olarak geçecek.

Fast & Furious Crossroads oyunu Mayıs ayında geliyor Tam Boyutta Gör

Oyunda pek çok farklı mekân yer alıyor ve serideki gibi pek çok tehlikeli hareket de yapmanız gerekiyor. Örneğin bir arabadan trene atlamak bunlar arasında. Ayrıca yine pek çok farklı eşya da kullanımınıza sunulacak.

Oyunda Vin Diesel, Michelle Rodriguez ve Tyrese Gibson animasyon karakterlerine sesleri ile hayat verecek. Ayrıca Sonequa Martin-Green ve Asia Kate Dillon da sesi ile oyuna katılıyor. Tek kişilik hikaye modunun yanı sıra çok oyunculu bir mod da yer alıyor. Gelecek yıl oyun ile ilgili daha fazla detay paylaşılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim