Anlık Bildirim

FAST limiti 20 bin TL'ye yükseldi

TCMB tarafından yapılan düzenleme ile FAST işlem limiti 5 bin liradan 20 bin liraya yükseldi. 20 bin liraya kadarki para transferlerinde FAST'ı kullanabilirsiniz.
FAST limiti ne kadar? FAST limiti 20 bin TL'ye yükseldi Tam Boyutta Gör
Farklı bankalar arasında 7/24 anında para transferi için Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından hayata geçirilen FAST (Fonların Anlık ve Sürekli Transferi) sisteminde üst limit 5 bin TL’den 20 bin TL’ye yükseldi.

FAST limiti ne kadar?

FAST limiti geçen sene 14 Şubat tarihinde 2 bin liradan 5 bin liraya yükselmişti. Bugün yapılan artışla birlikte FAST işlem limiti 20 bin TL’ye yükseldi. FAST limiti 2023 yılı boyunca 20 bin TL olarak uygulanacak.

20 bin TL'ye kadarki para transferlerinde FAST seçeneğini kullanabilirsiniz. 20 bin TL'den daha fazla transferi yapmak isterseniz parça parça işlem yaparak FAST'ı kullanabilirsiniz.

FAST limiti ne kadar? FAST limiti 20 bin TL'ye yükseldi Tam Boyutta Gör
FAST ile yapılan para transferleri birkaç saniye içinde gerçekleşiyor. Buna ek olarak FAST sayesinde uzun IBAN numarası derdi ortadan kalkıyor. Para göndereceğiniz kişinin FAST sistemine kayıtlı telefon numarasını veya e-posta adresini girerek para transferi yapabilirsiniz. Bu yılın ilk çeyreğinde FAST’a TR-Karekod özelliği gelecek. QR kodu okutarak şifresiz, kartsız ve temassız şekilde ödeme ve para transferi yapabileceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
31148 kez okundu.
41 kişi, toplam 45 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
fast, para transferi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim